Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Evet canım dettol'dür. Faceden yazdım mng ile gelecekmiş kargo takip num. aldım istanbuldan çıkmış.:8:

kargo takip no sunu face sayfasından mı verdiler?yoksa sana da sms ile mi geldi?
öyleyse bende ,face sayfasına yazıp istiyeyim takip nomu..

Tıkla kazan salı günleri oluyor..:ssz:
dün gece 11 gibi ben de katıldım 1.5 lt damla su için %100 ü kaptım fakat şimdi baktım kartta %100 tanımlı cappy görünüyor bir yanlışlık oldu heralde,geçen hafta ben cappy yi %75 olarak almıştım zaten neden böyle oldu anlamadım ama herkeste cappy görünüyor sanırım

Dün akşam facebookta yapıldı ya onun için sordum ayrıca money club sayfasında gözükmüyor kadınlakulübnden girmeyince uygulama açılmıyor ilginç bir durum var şu andada hala devam ediyor

bu cappy mi yoksa su mu gidip alıp tüketmeden rahat edemicez anlaşılan :1:
yok mu gidip alan biri hayrına gidip alsın.Bana uzak migros yoksa şimdiye gidip alıp yazmıştım buraya :26:

bu cappy mi yoksa su mu gidip alıp tüketmeden rahat edemicez anlaşılan :1:
yok mu gidip alan biri hayrına gidip alsın.Bana uzak migros yoksa şimdiye gidip alıp yazmıştım buraya :26:
Görselde 1lt su vardı. bende tesadüfen %100 kazandım:37: kazana kazana onu kazandım:) Ama suyun markası ne onu hatırlamıyorum:44:

Rıdvan-Serap Sağ - Üsküp Doğru cevap veren 50. kişi
Mevlüde Dedeoğlu - Doğru cevap veren 100. kişi
Fadim Gündüz - İzmir Doğru cevap veren 150. kişi
Kadir Kizilirmak - Doğru cevap veren 200. kişi
Nurcan Karaosmanoğlu - Muğla Doğru cevap veren 250. kişi

Milupa Anne Bebek Kulübü
Sevgili Anneler, Kazanan annelerimiz belli oldu, kendilerini tebrik ediyoruz. İlk sorumuz 1 yaşından sonra bağışıklığı destekleyen süt hangisidir idi. Cevabımız "Aptamil Junior".
2. sorumuz hazırlamış olduğunuz devamsütünü tatlandırmak için neler yapabilirizdi. Cevabı ise "Hepsi". Devamsütüne meyve suyu ve 8 tahıllı ballı kahvaltı maması eklenebilir. Böylece lezzetli sütler elde edebiliriz.

kızlar avondan rujum ve dıs macunum 22 ml geldı =) dogadan cay halen gelmedı burdan gelen var mı hangı kargoyla gelıo acaba

kızlar rengadan kazandığım cam mor takım geldi:52:
çok güzelmiş 1 sürahi yağdanlık -sirkelik 2 küçük tuzluk ve 4 adet büyük boy baharatlık olarak geldi,resimde 3 parça vardı halbuki,set olarak göndermişler:34:

çok güzelmiş 1 sürahi yağdanlık -sirkelik 2 küçük tuzluk ve 4 adet büyük boy baharatlık olarak geldi,resimde 3 parça vardı halbuki,set olarak göndermişler:34:

Güle güle kullan süpermişşş.. valla

kızlar liptonun cvbı bilen var mı?

dindandon ve diğer arkadaşlar, tşk ederim canım daha iyileri sizin olsun inşallah:16:

Son düzenleme:
Arkadaslar ben de katilmak istiyorum ama ne yapiyorsunuz?

Ne oynuyorsunuz? Nasil oluyor?

Ne olur bana da anlatin :(

güle güle kullan canım, çok beğenmiştim ama bana çıkmadı :14: bana bugün colgate diş macunu geldi 2 tane göndermişler, yeğenimle ablamın adına da katılmıştım ama 2 tane yollamışlar neyse taş attımda kolummu yoruldu :1: tam tatil boyu ama bu sene patronum izin vermiyo tatile gidemiyorum kaç gündür üzgünüm sizinle paylaşim dedim :5: :5: :5: benim gibi tatile çıkamayanlar lütfen beğensinler moral olsun bana :34:

Back
X