Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne veriyor acaba
sağol haber verdiğin için[/QUOmerak ettim bu tıkla kazan linkini nereen aldınız maille mi geldi money club sitesinde hala birşey gözükmüyor
ne veriyor acaba
sağol haber verdiğin için[/QUOmerak ettim bu tıkla kazan linkini nereen aldınız maille mi geldi money club sitesinde hala birşey gözükmüyor
Tıkla kazan salı günleri oluyor..![]()
Tıkla kazan salı günleri oluyor..![]()
Dün akşam facebookta yapıldı ya onun için sordum ayrıca money club sayfasında gözükmüyor kadınlakulübnden girmeyince uygulama açılmıyor ilginç bir durum var şu andada hala devam ediyor
Evet canım dettol'dür. Faceden yazdım mng ile gelecekmiş kargo takip num. aldım istanbuldan çıkmış.![]()
dün gece 11 gibi ben de katıldım 1.5 lt damla su için %100 ü kaptım fakat şimdi baktım kartta %100 tanımlı cappy görünüyor bir yanlışlık oldu heralde,geçen hafta ben cappy yi %75 olarak almıştım zaten neden böyle oldu anlamadım ama herkeste cappy görünüyor sanırımTıkla kazan salı günleri oluyor..![]()
kargo takip no sunu face sayfasından mı verdiler?yoksa sana da sms ile mi geldi?
öyleyse bende ,face sayfasına yazıp istiyeyim takip nomu..
Dün akşam facebookta yapıldı ya onun için sordum ayrıca money club sayfasında gözükmüyor kadınlakulübnden girmeyince uygulama açılmıyor ilginç bir durum var şu andada hala devam ediyor
bu cappy mi yoksa su mu gidip alıp tüketmeden rahat edemicez anlaşılan
yok mu gidip alan biri hayrına gidip alsın.Bana uzak migros yoksa şimdiye gidip alıp yazmıştım buraya :26:
Görselde 1lt su vardı. bende tesadüfen %100 kazandımbu cappy mi yoksa su mu gidip alıp tüketmeden rahat edemicez anlaşılan
yok mu gidip alan biri hayrına gidip alsın.Bana uzak migros yoksa şimdiye gidip alıp yazmıştım buraya :26:kazana kazana onu kazandım:) Ama suyun markası ne onu hatırlamıyorum:44:
kızlar rengadan kazandığım cam mor takım geldi
çok güzelmiş 1 sürahi yağdanlık -sirkelik 2 küçük tuzluk ve 4 adet büyük boy baharatlık olarak geldi,resimde 3 parça vardı halbuki,set olarak göndermişler![]()
kızlar liptonun cvbı bilen var mı?
dindandon ve diğer arkadaşlar, tşk ederim canım daha iyileri sizin olsun inşallah![]()
kızlar avondan rujum ve dıs macunum 22 ml geldı =) dogadan cay halen gelmedı burdan gelen var mı hangı kargoyla gelıo acaba
kızlar rengadan kazandığım cam mor takım geldi
çok güzelmiş 1 sürahi yağdanlık -sirkelik 2 küçük tuzluk ve 4 adet büyük boy baharatlık olarak geldi,resimde 3 parça vardı halbuki,set olarak göndermişler![]()