Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar benim dikkatimi birşey çekti biz geçen hafta daybuydaydan sarev havluları 8,9 aldık bugün trendyolda bakıyorum hemde koyu renkli olanlar 19,90 dan satılıyor acaba kalite farkı varmı yoksa biz trendyol iyice ,,,,,,,,

bana geldi fakat 2 tane anket gözüküyor.
biri diş macunu diğeride internet gazetesi için
FM ye girip çıkış yap sonra tekrar gir belki düzelir
2 anket var yani seninki ndn öyle oldu acaba?
birkaç kez giriş yaptım ama aynı,macun yoktu yani..

ben hiç görmedim macunla ilgili olanı
:50:
seninde aynı benimgibi olmuş o zaman..

Hürriyet Aile de 23 Mart- 20 Nisan tarihleri arasında bu ayakkabılardan her hafta en çok linki paylaşılan 10 kişiye hediye ediyor. Hem de seçtiği ayakkabıyı.

bu adrese girip bir ayakkabı beğenip formu doldurmak ve arkadaşlarınızla paylaşmak :21::21::21:

arkadaşlar linki neden virüs diyo anlamadım bebek durmuyo yine deneyeceğim

Son düzenleme:
Kızlarrrr bi çekiliş vardı eskilerde, ipad 2 2 çekilişi.
Renk falan seçiyoduk hatırladınız mııı:26:
Ordan mail gelmiş son 3 e kaldınız falan diye
ama güvenemedim açıkçası18:

Banada geldi aysını cnm.Bende çok heyecanlandım ama demekki aslı yokmuş.:27::27:
Fikri mühimden macun anketi banada geldi.Ama sistemde gözükmüo.:7:

böyle bi anket daha geldi...

Sevgili FikriMühim,
Kemiklerin Gücü Adına Başlangıç Anketine Davetlisiniz

Kemiklerin Gücü Adına Kampanyamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler.

MühimPaketleriniz postaya verildi. Bir hafta içinde elinizde olacaklar. Bu süre içinde sizden ricamız hazırladığımız başlangıç anketimizi yanıtlamanız. Anketimiz size 2 MühimPuan kazandıracak.

buna katılabildim..

arkadaşlar altıncı cadde den 25 tl lik hediye kuponu geldi yeniden mail ime , kullanmak isteyen varsa yönlendirebilirim.

enteresan,macun diyor ,internet gazetesi çıkıyor..:51:

ben de fm üyesiyim baa da geldi anket ama hiç bi sorun yasamadım o internetten haber takip anketi bi önce yapmıslardı.. anketi tamamladıktan sora 5 puan aldım.. hangi macunu kullanıyorsunuz.. o diş macununu kullanma sebebiniz ne .. baska ürünler de kullanıyor musunuz gibi soruar vardı.. tekrar kapatıp acın belki işe yarar..hadi bakalım kolay gelsin :) :)

böyle bi anket daha geldi...

Sevgili FikriMühim,
Kemiklerin Gücü Adına Başlangıç Anketine Davetlisiniz

Kemiklerin Gücü Adına Kampanyamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler.

MühimPaketleriniz postaya verildi. Bir hafta içinde elinizde olacaklar. Bu süre içinde sizden ricamız hazırladığımız başlangıç anketimizi yanıtlamanız. Anketimiz size 2 MühimPuan kazandıracak.

buna katılabildim..

canm bana sureklı anket gelıo daha hıc paket gelmedı paket gelmesı ıcın ne yapmak gerek cocugun var mı kac yasında acaba cocuk yasına gore mı paket gonderıolar

canm bana sureklı anket gelıo daha hıc paket gelmedı paket gelmesı ıcın ne yapmak gerek cocugun var mı kac yasında acaba cocuk yasına gore mı paket gonderıolar

bilemiyorum ki çocuğu olanlara diye ayırım yapıyorlar mı?paketin gelmesi için sadece anketi doldurup beklemek gerek..
belki kota vardır,anketi dolduran ilk 100 kişi gibi..(atıyorum)

çocuğum 6 yaşında..:emir_bebek:

şüyle 5000 hediye dağıtan firma yukmu

giitim geldim halamı yuk

ben kampanya haberleri bulamıyorum bu araa hiç ya:31:

siteyede gelemiyorum pek kızım çok yaramaz oldu da:18:

bende Fikrimühim üyesiyim şimdi girdiğimde 3 anket vardı hepsini yanıtladım ve puan aldım.
Danone de mühim paketiniz gönderilmiştir yazıyor.

daha önceki geçen senelerde daha çok ürün gönderiyorlardı şimdi birşey yok artık.

şüyle 5000 hediye dağıtan firma yukmu

giitim geldim halamı yuk

ben kampanya haberleri bulamıyorum bu araa hiç ya:31:

siteyede gelemiyorum pek kızım çok yaramaz oldu da:18:

her yirde dime kızının yaramaz olduğunu :1: oğlan anaları var sitede bak benim gibi :51::32:

bu Douglas ın yarışmasına katılabilen var mı allah aşkına
3 tarayıcıdan denedim, olmadı..:50:

Douglas Parfümeri Türkiye | Facebook

ben katıldım chorem den sorun yok.sorular çok oyalayıcı

izmirde açtığı şube alsancak 2, şubesi özel olmayan parfüm markası t ile başlayan top 10 daki 5, parfüm chanel cocomadmosel... olan bunları hatırlıyorum :6:

Back
X