Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cok gecmıs olsun cnm ALLAH herzaman hayırlısını naasıp etsın ıns hepımız ıcın uzulme daha cokk olur ;)saglıklı sıhhatlı olsunda ins

amannnnn yarışma da neymiş :) :) beim için bi gereği yok zaten artık kalmadı hamileyken begenmiştim sayfayı anne bebek de bilgiler paylasıyorlardı o yüzden takip ediyorum.. düşük yaptım 2 hafta önce :( :( bi önemi kalmadı o yüzden bi de ilk di herseye hevesli hevesli bakıyordum erkenden ama kısmet değilmiş ne yapalım.. hayırlısı olsun gene verir ALLAH inş ne deyim .. :S :S

çok geçmiş olsun, Allah hayırlısı gene verir inş

amannnnn yarışma da neymiş :) :) beim için bi gereği yok zaten artık kalmadı hamileyken begenmiştim sayfayı anne bebek de bilgiler paylasıyorlardı o yüzden takip ediyorum.. düşük yaptım 2 hafta önce :( :( bi önemi kalmadı o yüzden bi de ilk di herseye hevesli hevesli bakıyordum erkenden ama kısmet değilmiş ne yapalım.. hayırlısı olsun gene verir ALLAH inş ne deyim .. :S :S

çok geçmiş olsun canım. atlatırsın merak etme. belki hayırlı değildi, ondan nasip etmedi Allah.. iyi düşün.. herşeyin bi zamanı vakti var.. yaşamayacağını Allah-u Teala biliyodu ama sen bilmiyordun, bu da bi sınav sabret daha güzel, daha tatlı bi bebeğin inşallah olur kısa zamanda.. :16: :16: :16:

çok geçmiş olsun canım. atlatırsın merak etme. belki hayırlı değildi, ondan nasip etmedi Allah.. iyi düşün.. herşeyin bi zamanı vakti var.. yaşamayacağını Allah-u Teala biliyodu ama sen bilmiyordun, bu da bi sınav sabret daha güzel, daha tatlı bi bebeğin inşallah olur kısa zamanda.. :16: :16: :16:

tşk ediyorum gerçekten hepinize.. bende sizin gibi düşünüyorum hayırlısı böyleymiş.. daha cok yeni evliyiz gene olur.. ALLAH hayırlısını nasip eder inş.. en azından 2 mi,zin de sağlıklı oldugunu ögrendik.. herseyin hayırlısı .. basta cok üzülmüştüm ama sonradan düşündüm vardır bunda da bi hayır ALLAH ın vardır bi bildiği..

Berrak

Bu akşam saat 20.00'da "Berrak Tahmin Yarışması"na herkesi bekliyoruz

Evybaby bir soru sordu
Ödüllü anket sorusu: Evy Baby bebek bezinin sloganı nedir?
.

bilmiyorum paylaşıldımı ama , 5 kişiye bebek bezi vericeklermiş

Daybuyday 10tl çek var elimde kızlar hemen kullanmak isteyene verebilirim......isteyen var mı?

Kızlar daybuyday den 20 TL çekim yüklenmiş yuppi. :D :D Diğerleride gelir sanırım yuppiii

Güle güle kullan cnm benimkiler 1 ayı geçti hala yoklar...
O alışverişleri fikirmetreden alınan 10tl çek veya kargo bedava gününde mi yapmıştın cnm ?

Güle güle kullan cnm benimkiler 1 ayı geçti hala yoklar...
O alışverişleri fikirmetreden alınan 10tl çek veya kargo bedava gününde mi yapmıştın cnm ?

Evet canım ozaman yapmıştım. Bekliyorum diğerleride yüklense bide güzel bi alışveriş yapsak:52:

çok üzüldüm canım :( Allah sabrını veriyor ben de ilk bebeğimi düşürmüştüm ama hayırlısı böyleymiş deyip kendimi teselli ettim şimdi oğlum 8 aylık oldu maaşallah .. hepimizin başına geliyor fazla düşünmeme çalış kendini toparla daha sağlıklı bir bebişin olacak inşallah ;)

çok yorumlar yapılmış ama son kez bende yapim...Allah sağlıklı bebekler nasip etsin..bende 2 tane kaybettim ..şuan çok şükür 3. bebeğim kucağımda..8 aylık sağlıklı bir kızım var..vakti gelince allah sanada sağlıklı bebek nasip eder...

Rexona Türkiye
30.03.2012 tarihli kampanyadan markafoni 10 TL değerindeki indirim çeki kazanan katılımcılarımız; Öznur Angün;Yasemin Duru;Esra Çam;Nihan Çetinkaya;Tuğçe Caner.
Kendilerinin siyahadavet@rexona.com.tr 'ye mail atarak mail adres bilgilerini bizimle paylaşmalarını rica ediyoruz.Kampanyamız yarın da devam edecektir.Takipte kalın

çok yorumlar yapılmış ama son kez bende yapim...Allah sağlıklı bebekler nasip etsin..bende 2 tane kaybettim ..şuan çok şükür 3. bebeğim kucağımda..8 aylık sağlıklı bir kızım var..vakti gelince allah sanada sağlıklı bebek nasip eder...

inş.. inş.. cok tşk ederim.. dualarınız için .. benim yanımda birilerinin oldugunu hissettirdiginiz için herkese tşk edeerim hepinize .. iyi ki bu siteye üye olmusum.. yasasınn :kkk:

Back
X