Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar daybuyday den 20 TL çekim yüklenmiş yuppi. :D :D Diğerleride gelir sanırım yuppiii

26 şubat alışverinin çekimi bu canım bende sabırssızlıkla bekliyorum:52::52: inşallah hepsi yüklenir:52::52: ama 1 hafta vardır yüklenmesine daha sanırım geç gelmişti aldıklarım sanki:ssz:

Evet canım ozaman yapmıştım. Bekliyorum diğerleride yüklense bide güzel bi alışveriş yapsak:52:

eee bnm neden yüklenmiyor acaba mseajda attım 30gün olması lazım dediler öyleee:(((

canım 30 gün değil aldığın ürünler eline ulaştıktan 30 gün sonra
alışveriş yaptıktan 30 gün sonra değil yani :30:
en geç 45 günde ulaşır diye düşünnüyorum:23:

selam herkese :16:

yarın markafoniden aktifleşecek çekim var.sitenin yapısı değişmiş. çek kodu kullanacağım yer nerede acaba? deneme yapayım dedim ürün attım sepete ama kredi kartı yerine gelince durdum yanlışlıkla onaylanır falan dedim.o aşamaya kadar da çek hanesi yerini göremedim.bilenler yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler...

bu arada daybuyday dan 3 tane daha çek yüklenmiş hesabıma toplam 100 tl çekim oldu :16:

kuzu :16::16: kaç çek birleşiyor acaba zincir yapabilir miyim ? :27::9:

:53::53::52::52:süpeeerrrbir haberr buuu:64::64::64::66::66::66::62::62::64::70:çoook sevindim:52:
sitede okumuştum canım istediğin kadar çek birleştiriliyormuş:66::66::64:
darısı başıma:16:

benim siparişler 5. de gelmeye başlamış okudum geçmişi 9 unda da son bulmuş:9:
1 hafta sonra çekler benimdir inşallah:45::45:nasıl geçicek 1 hafta:27:

süre hemen bitiyor:14::14:

evet ya hemen bıtıyor bırde 12 sanıyede hepsını acarsan kazanıyorsun 25 sn de bıle degıl ben10 defa oynadım en fazla 3-4 tane acabılıyorum cok heveslendım yaa :(

Bu arada durularım kargoda yarın gıdıp alıcam kızanlar:)

Fikir seysınden magnum mını mı kazandım yoksa mıgrostan hedıye cekı mı onu anlamadım bılen varsa solesın merak edıyorummm :)

süre hemen bitiyor:14::14:

isteyene oynayabilirim arkadaşlar.elimden geldiğince destek olmak isterim

ben yapamadım bir türlü.. kapanmış zaten.. neyse artık başka oyunlara kısmet..

ben bu topiğe pek giremiyorum geçen yıl takip edip kazandıklarım olmuştu ama bu yıl bişey kazanamadım.. haberim oldukça burada paylaşıyorum ara sıra girip, ben kazanamasam da bizden birilerinin kazanması daha iyi olur diye..:16: her gün kampanya yayınlayan bir yer daha var oradan da takip edilebiliyor aklınızda olsun..

bu arada bu da yayınlandı mı bilmiyorum ama yazayım:

Güzellik

ödül: Inglot'tan ücretsiz makyaj uygulaması
Her hafta yeni anket sorularını cevaplayan 10 kişi
(100., 200., 300., 400., 500., 600., 700., 800., 900., 1000. kişiler)
Inglot’tan ücretsiz makyaj uygulaması kazanıyor.

benimki de hala gelmedi, mail attım, kazananlar listesini kontrol ettik isminize rastladık, en kısa zamanda hediyenizi ulaştıracağız dediler. bekliyorum hala

kkontes çok bi hazıra konucam ama bana attığın maili aynen kopyalarmısın tatlım acayip bi üşendim ve uyuz oldumda Avo'a aynısını bende atıcam mail olarak bide hangiadrese attın sen maili sağolasın tadlum şimdiden.......

kkontes çok bi hazıra konucam ama bana attığın maili aynen kopyalarmısın tatlım acayip bi üşendim ve uyuz oldumda Avo'a aynısını bende atıcam mail olarak bide hangiadrese attın sen maili sağolasın tadlum şimdiden.......
yazdığım: faceboktaki muhteşem seçim etkinliğinizin 9 mart kazananıyım. hediyem ne zaman gelecek?'' idi

mail adresini bilmiyorum çünkü avonun sitesindeki iletişim formu aracılığı ile sordum sorumu ama bana cevap şu adresten geldi : CustomerSe​rvice@avon.​com

kızlar bir soru telefonla şimdi doğruladığım limango adresini yarın kullanabilirmiyim acaba yoksa geçersiz mi olur:18:

istediğin zaman kullanabilirsin...

telefona gelen şifreyi girip çeki aktifleştirdiysen , istediğin zaman kullan, ister şimdi ister yarın..:31:

saolun kızlar :16:çeki aktifleştirdim yoksa beğeniyorum kalmıyor uff 2dir beğendiğim şeylerde ya kampanya bitiyo ya biri alıyo içimde kaldı hep bende böle yapıyım dedim aktifleştirdim gitti:ssz:

Back
X