Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bebeğime bakımda beni aramadılar ama çok ta sorun yapmıyom 2kere ürün gelmişti

Flormar
Cuma yarışmamızın kazananları belli oldu! Beyhan Değirmenci Yıldız, Semiha Çiftçi, Melek Sav, Buket Çatal ve Merve Akgül’ü tebrik ederiz! Hediyeleri yarışmaya girerken belirtmiş oldukları adreslere gönderilecektir. Flormar’ı takip etmeye devam et, sürprizleri kaçırma!

[h=6]Flormar

[/h][h=6]Renkli Cuma yarışmamızın kazananları belli oldu! Beyhan Değirmenci Yıldız, Semiha Çiftçi, Melek Sav, Buket Çatal ve Merve Akgül’ü tebrik ederiz! Hediyeleri yarışmaya girerken belirtmiş oldukları adreslere gönderilecektir. Flormar’ı takip etmeye devam et, sürprizleri kaçırma![/h]

Avon Türkiye
SADECE BEĞEN VE PAYLAŞ
8 NİSAN AKŞAMI SAAT 10 DA YARIŞMAMIZ SONA ERECEKTİR. 1 KİŞİYE SADECE SAAT HEDİYE EDİYORUZ

Duvar Fotoğrafları
Sürpriz Hediye Kampanyamız Başladı!
1. Bu haberi herkese açık olarak profilinizde paylaşınız. Sadece bu sayfadaki "Paylaş" butonu ile yapılan paylaşımlar kabul edilecektir.

2. Akll Alveri | anta Modelleri, Earp, Armine Earp, Aker Earp, Armine, Aker sitemizden "fotoğraftaki eşarbı en güzel şekilde tamamlayacağını düşündüğünüz aksesuarı" bu haberin altına yorum olarak yazınız. Arkadaşlarınızın paylaşımlarına yazdığınız yorumlar kabul edilmeyecektir.

Yorum sahipleri arasında yapılacak çekiliş sonucu kazanan kişiye fotoğraftaki Armine Eşarp hediye edilecektir. Kampanyamız 06/04/2012 Cuma günü saat 17:00'da sona erecektir.

bebeğime bakımda beni aramadılar ama çok ta sorun yapmıyom 2kere ürün gelmişti

ben ablam adına katıldım bu kez, geçen sefer kendi adımı mailimi yazmıştım, aynı kişiye 2. kez göndermiyorlar diye duymuştum ama galiba ablama da yollamıcaklar :26::26::26:

biri benim diğeri annemin adınaydı,adresler de faklıydı bu sefer bende umusuzum

ama sanki geçen ay aranmayıp da gönderilenler olmuştu ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa kendimi mi avutuyorum acaba :9::9::9:

benim aney e aramadan gönderdiler..:52::52:

İster el, ister yer süpürgesi! İşte en pratik ev temizliği:
MERLİN Elektrikli Süpürge

DOĞRU CEVABI GÖNDERİN, KAZANIN!
(Sorumuz 6. Madde'dedir)

Arnica | Facebook

Kızlar bana çok acil 20tl lik (trendyol,morhipo veya markafoni) 3ünden birisi lazım.Elimde 20tl lik daybuyday çeki var
Takas isteyen yazsın lütfen acilllll:50:

danılt dak demiştim yukarılarda ama emin değilim..
şimşek mekkuinli alıyoruz zaten..
sindirella pamuk prensesli de var galiba..galiba diyorum..
danıltlı varsa da görmedim

$JHGFDS.webp

kızlar money yarın facebooktaymış. hediyeside bu :16:

Back
X