Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bana da evim net lazım :26: limangodan ve daybuydaydan çeklerim var değiştirebilirim ne kadar çok olursa çek miktarı o kadar iyi :31:

günaydınlar kızlar elinde evimister kuponu olup kullanmayacak varsa alabilirmiyim

canım gcntrkcl kampanyası var evimisterde,25 tl veriyor 75 tl alışverişe.

eğer tcell kullanmıyosan ben şifre alıp vereyim sana ? ama evimisterden ben de birşeyler aldım hala gelmedi yarısı , pek güvenemedim açıkçası tekrar alışveriş yapmam sanırım

canım gcntrkcl kampanyası var evimisterde,25 tl veriyor 75 tl alışverişe.

eğer tcell kullanmıyosan ben şifre alıp vereyim sana ? ama evimisterden ben de birşeyler aldım hala gelmedi yarısı , pek güvenemedim açıkçası tekrar alışveriş yapmam sanırım

bu arada bahsettiğim operatör sürekli kampanya yapıyor mesela kadın kampanyasına üye olunca gelen şifreyle damla damacana suyu yüzde elli indirimli veriyor şu sıralar bir de geçen ay little cesarsdan bisürü pizza aldık gnc tclden gelen şifre ile 28 yerine 10 ödedik ama o bitti yani takip edin derim güzel kampanyaları oluor

Son düzenleme:
akşam katılmıştık canım temsilcilere ait bir sayfa avonun kendi sitesi değil

kızlar bu arada bu yarışmayı hatırlayanınız vardır,hani 1 Nisan şakası yaptık demişlerdi ben de size 1 Nisan şakası yapıp topluca sayfadan beğenimizi çekelim demiştim , adminleri öyle bir yorum yazmış ki buraya yazamam .. şok oldum ki ben ters birşey de yazmadım tek söylediğim yukarda yazdığım şeydi yalnız sanırım adminleri çok sinirli,şeytan dedi ki ana siteye mesajı kopyala yapıştır ,(zaten kendi hemen silmiş mesajın aynısı mailime bilgi şeklinde düşmese göremeyecektim) ama kıyamadım yine , en ufak şikayetlerin ne kadar prim ya da kesinti yaptığını çok iyi bildiğim için kıyamadım ama en azından burda paylaşayım dedim sizce de üslup çok önemli değil mi ? içime dert oldu birşey yapamadım yine de,merhametli anıma denk geldi dua etsin ki

kizlar bana moneyde damla su görünüyordu tikla kazana tikladim islem tamamlanmistir diyor nerde panten sampuan Allah allah:)) sizde ne cikti

Back
X