Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar daybuyday çek olayını ulu orta yazmasak diyorum, öğrenmek isteyen üyelere özel mesajla bilgi versek. Bebegimebakım burdan duyurduk yağmalanmaya başladı, korkarım daybuyday da öyle olacak, biz de faydalanamayacağız :23:

Bir de bu işin ticaretini yapanlar var başka sitelerde, sırf kullanılmayan çekleri istemek için üye olanlar da vardır aramızda (şüphelendiğim birileri var da..) kullanmayan kişilerden toplayıp para karşılığı satıyolar falan.. Trendyol çeki ararken ben kandırıldım da başka sitede ordan biliyorum :30:

Son düzenleme:
kızlar keskinoglu açıklanmış bizden bir arkadaş da var çok sevindim görünce :))) güle güle harcasın

İlk Ödüllü Twitter Aktivitemizde çekiliş sonunda kazanan Twitter Kullanıcıları @BinnurAdar @GokceEmu @ynrvc oldu. Üçünü de tebrik ederiz. Sizler de kazanamadık diye üzülmeyin. Nisan Ayı süresince daha pek çok hediyeli aktivitemiz olacak. Sevgiler.

Kızlar daybuyday çek olayını ulu orta yazmasak diyorum, öğrenmek isteyen üyelere özel mesajla bilgi versek. Bebegimebakım burdan duyurduk yağmalanmaya başladı, korkarım daybuyday da öyle olacak, biz de faydalanamayacağız :23:

Bir de bu işin ticaretini yapanlar var başka sitelerde, sırf kullanılmayan çekleri istemek için üye olanlar da vardır aramızda (şüphelendiğim birileri var da..) kullanmayan kişilerden toplayıp para karşılığı satıyolar falan.. Trendyol çeki ararken ben kandırıldım da başka sitede ordan biliyorum :30:

evt valla çok yaygınlaştı bu çek takası bide hesapla veriolar siz siz olun sakın almayın öyle:16:

niye ki kız? nolurki hesapla alırsak? ben bi tane aldım da öyle:18::18:

yaa herkese güvenilmioki cnm hesabı verio sana ama msni onun şifresini değiştirse siparişinin adresini değiştirse kalıcan öle bişi yapamıycaksın yapsnda uğraşıcaksın ama bn herkesi kastedmiorum yanlış anlama burdaki bildiğimiz arkadaşlarımıza bende güvenirim alırım ama dışardan tanımadığınızdan asla almayın çok fırsatçı var şuanda ben kaç kez denk geldim bedava veriom dio şifreyle hesabı sonra dolandırıolar insanları:16::16:

yaa herkese güvenilmioki cnm hesabı verio sana ama msni onun şifresini değiştirse siparişinin adresini değiştirse kalıcan öle bişi yapamıycaksın yapsnda uğraşıcaksın ama bn herkesi kastedmiorum yanlış anlama burdaki bildiğimiz arkadaşlarımıza bende güvenirim alırım ama dışardan tanımadığınızdan asla almayın çok fırsatçı var şuanda ben kaç kez denk geldim bedava veriom dio şifreyle hesabı sonra dolandırıolar insanları:16::16:

hımmm anladım canım doğru diyon vallla..:16::16:

bu arada böyle bişey buldum..

https://www.facebook.com/bizimmutfak/app_187553364696305

New Life
Birazdan Twitter üzerinden yapacağımız yarışma ile yayınlayacağımız tweeti RT eden 30. kişi, günlük stresle baş etmeye yardımcı olan doğal besin destek ürünü Lactease kazanacak! Bu fırsatı kaçırmayın... https://twitter.com/#!/NewLifeTurkiye

Arnica
MERLİN ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE KAZANANLAR

- Mustafa Eslek (Aydın)
- Tuba Karabıyık (Iğdır)
- Aylin Kaba (İstanbul)
... - İremnur Özkara (Kocaeli)
- Bülent Örgen (İzmir)

sizlerden kazanan var mı ben kazanamamışım:44:

[h=6]Trendyol

[/h][h=6]Marjin'den şık bir hediye kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Marjin Bags butiğimizde 'Çanta' ve 'Portföy' kategorileri altında kaçar adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 50. kişi görseldeki Marjin Bags butiğimizde bulunan 'Marjin Mavi-Taba Çantayı' kazanıyor! İyi şanslar :)[/h]

cvp
272 çanta

36 Portföy

Arnica
MERLİN ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE KAZANANLAR

- Mustafa Eslek (Aydın)
- Tuba Karabıyık (Iğdır)
- Aylin Kaba (İstanbul)
... - İremnur Özkara (Kocaeli)
- Bülent Örgen (İzmir)

sizlerden kazanan var mı ben kazanamamışım:44:

Bende annemde kaybetmişiz zaten hiç bişi kazanamadık:5:oysa ne cok istemiştim kazanmayı anneme hediye etcektim:14::14:

evt valla çok yaygınlaştı bu çek takası bide hesapla veriolar siz siz olun sakın almayın öyle:16:

canım aramızda koras cemile tanıdıklar bunlar sorun olmaz allahın izniyle :26:

niye ki kız? nolurki hesapla alırsak? ben bi tane aldım da öyle:18::18:

canım sanaözel mesaj attım ben baksana

:26:haklısın canım daha anlatmıcam kimseye merak eden araştırsın sayfalarca anlattım hala soru geliyo:26:

kızlar keskinoglu açıklanmış bizden bir arkadaş da var çok sevindim görünce :))) güle güle harcasın

İlk Ödüllü Twitter Aktivitemizde çekiliş sonunda kazanan Twitter Kullanıcıları @BinnurAdar @GokceEmu @ynrvc oldu. Üçünü de tebrik ederiz. Sizler de kazanamadık diye üzülmeyin. Nisan Ayı süresince daha pek çok hediyeli aktivitemiz olacak. Sevgiler.

kızlarrrrr ben kazandımmmmm:16:

canım aramızda koras cemile tanıdıklar bunlar sorun olmaz allahın izniyle :26:

canım sanaözel mesaj attım ben baksana

:26:haklısın canım daha anlatmıcam kimseye merak eden araştırsın sayfalarca anlattım hala soru geliyo:26:

ya kızlar aşk olsun ben anlatın demedimki sadece doğrumu yaptım diye sordum

Back
X