Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Turkish Airlines TR ‏ @TK_TR
  • Kapat
Birazdan paylaşacağımız tweet’i retweet’leyen 100. ve 200. kişi Birmingham'a gidiş-dönüş uçak bileti kazanma şansını yakalıyor.

:10::10:

kızlar siz kargocu gelince kimlik numaranızı ve imzanızı veriyomusunuz ben veriyorumda bu bilgilerimi bi yerde kullanmazlar dimi ben çok korkuyorum bunlardan:51::51:

anladım canımda benim kredi kartım yok kargo parasını kredi karıtylamı ödüyoruz kapıda ödeme oluyormuu

kapıda ödeme yok canım malesef. kredi kartı istiyo.

avea kodu kullanmayacak olanla takas yaparım.

2 tane 10 tl daybuyday çeki
çicek.comda kek çiçekleride geçerli 20 tl indirim kodu
pizza hut veya kfc menü kodu

bunlardan biriyle değişim yaparım :)

Merhabalar,

Işıltılı Fısıltılar yarışmamızda sıralamada 100. sıra ve katlarında bulunan kişiler sistem tarafından ödül kazandıklarına dair uyarılmaktadırlar. Uygulama içerisinde karşılarına çıkan iletişim formunu eksiksiz biçimde dolduran bu kullanıcılara, kazanmış oldukları hediyeleri, uygulamanın sona eriş tarihini takiben 3-4 haftalık bir süre içerisinde kargolanacaktır. Gönderim için kullanıcıların uygulamamız içinde vermiş oldukları adresler baz alınacaktır.

Şu an uygulamamızın açılış sayfasında görüntülenen cümleler ise sistem tarafından rastgele biçimde seçilerek sergilenmektedir. Jürimiz kendi cümlesi ile yarışmaya katılan tüm kullanıcıların katılımlarını inceleyerek nihai kararını verecektir.

Yarışmamız içerisinde yer alan katılım koşullarını eksiksiz biçimde okumanızı tavsiye eder, tüm Gliss Türkiye takipçilerine sevgilerimizi iletiriz.

Teşekkürler.

Turkish Airlines TR ‏ @TK_TR
  • Kapat
Birazdan paylaşacağımız tweet’i retweet’leyen 100. ve 200. kişi Birmingham'a gidiş-dönüş uçak bileti kazanma şansını yakalıyor.

:10::10:

:13:
ben ritvitlemiyim canım yaaa..hiç tanışım yok orda..:1:boşyere gidip gelmek olmasın,kazanırım falan..:23::1:

kızlar aveaya 5060 a markafoni yazıp gönderdim kod geldi. benim 2 sorum olacaktı birincisi sadece lcw için mi geçerli bu kod ikincisi süresi ne zamana kadar?:26: acilll cevap verirmisinizz

arkadaşlar sizleri takip edince iştahım arttı bende limangoya üye oldum şimdi ne yapacagım hiç bilgim
para puanları nerden toplayacagım

Trendyol 75 tl kartınızdan çekilecek çekler vs indikten snr kalan 75 tl olmalı.2adet markafoni iş bankası verebilirim.PM atınz
Markafoniden referansım ile 20tl üstü(yine çekler vs düştükten snr kalan tutar 20tl olmalı en az)alışveriş yaparsanız trendyol 10tl veya markafoni 10tl iş bankası verebilirim.

Back
X