ben de herkes ben dahil turkcell
bi arkadaş gönderdi ona da kampanya 31 ekim de bitmiştir yazmış anlamadım ki neye göre değişiyor :26:
acaba kontorlü ya da memur hattı falan olmaması mı lazım yengemin ki öğretmen hattı :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de herkes ben dahil turkcell
bi arkadaş gönderdi ona da kampanya 31 ekim de bitmiştir yazmış anlamadım ki neye göre değişiyor :26:
acaba kontorlü ya da memur hattı falan olmaması mı lazım yengemin ki öğretmen hattı :S
Berencim ben de 3 hattan denedim birinde 31 ekim 2010 son tarihti dedi diğer ikisinde de bekliyoruz ama 2sattır cevap gelmedi mesajlara anlayamadım ... senin hatlar kontörlü müydü faturalı mı veya polis öğretmen hattı falan mıydı ?valaha ben 4 kod aldım aveadan hiç bana öyle şeyler denmedi ve kodları verdiğim arkadaşlar alışverişlerini yaptırlar tamamladılar sorun yok yani![]()
Kestane kebab acele cevap , şu safinaz a bir el atıverin ; şu avon a ne yazdınız ?
İkiçay
İyi akşamlar...
Her Çarşamba günü 22:00 da İkiçay - Kurumsal web sitesi sitemizdeki web bannerlarımızdan 1 tanesini değiştiriyoruz,
bu akşamki tema konumuzu ilk tahmin eden kişiye www.bizeikicay.com dan 1er adet İKİÇAY Kuzey Yıldızı Hediye edeceğiz.
Şansınız Bol olsun..