Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

netvariumun 1. yılı için düzenlediği kampanyadan 3 tane saat almıştım.
2 si geldi ama benim istediklerimden çok farklı saatler.allahtan eşim beğendi ve saati hemen taktı oysa ben ona o saati lamamıştım. neyseki beğendi.
aramızda başka saat alan ve gelen varmı

netvariumun 1. yılı için düzenlediği kampanyadan 3 tane saat almıştım.
2 si geldi ama benim istediklerimden çok farklı saatler.allahtan eşim beğendi ve saati hemen taktı oysa ben ona o saati lamamıştım. neyseki beğendi.
aramızda başka saat alan ve gelen varmı

bende almıştım bi tane seçtiğimin aynısı geldi beğendim ben
gece akreple yelkovanı yanıyo gece de görebiliyorum saati:1::1::1::1:

Son düzenleme:
AKER EŞARP

‎2012 İlkbahar Yaz Aker Eşarp koleksiyonumuzun yayınlandığı albümde ( https://www.facebook.com/​med...90516992721.374304​.344318527720&type=3 ) bu sezonun en beğendiğiniz 3 modelini profilinizde paylaşın, sonra bu modellerin kodlarını adres ve telefon bilgilerinizle sayfamız mesaj kısmından yazıp gönderin.

Bugün saat 18.00'da yapılacak çekilişle 2 kişiye beğendiği yeni sezon Aker Eşarplar hediye edilecek.

Ayrıca bu duyurumuzu da beğenip, profilinde paylaşanlar arasında yapacağımız çekilişle bir kişiye Cacharel Eşarp hediye edeceğiz.

bu avea kampanyasının fırsatına çok ihtiyacım var ama avea hattım yok bir tane bile tanıdığı olmzmı insanın ya ama yok işte... birisi bana fırsat gönderirse davetlisi olarak alışveriş yapabilirim 10tl kazanmış olur...

Adresini mesajla ben gonderıyım cnm.

arkadaşlar patronsensinden patates kodum var isteyene verebilirim
karşılığında hiçbir şey istemiyorum

Son düzenleme:
Tofita
Hey, Tifiti! Biliyoruz ki arkadaşlarınız arasındaki tek tifiti sen değilsin! Tifitilik testini çöz, arkadaşların arasındaki Tifitileri bul, ödülü kap! Tofita'ya Giden Yol

Rexona Türkiye
Sevgili kullanıcılarımız,

Uygulamamızdan puanlarıyla Rexona Cystal almış olan kişilerin Migros Money Clup Cardlarına yükleme yapılacaktır.Yoğunluktan dolayı geçikmeden dolayı özür diliyoruz.Yüklemeniz en kısa zamanda gerçekleştirilecektir.

Keskinoğlu A.Ş.
ÖDÜLLÜ BULMACA!!! BULMACA ÇÖZMEDE EN İYİ BENİM DİYORSANIZ 16:30'DAKİ KELİME BULMACA OYUNUNU KAÇIRMAYIN!!!

avea kodundan bende istiyorum.ama kimse vermiyor. :5: çevremde kimse avea kullanmıyor.

veren olursa takas yaparım. :14:

culubbon da 40 tl ve üzeri alışveriş için 10 tl hediye çekim var. son kullanım tarihi bugün 23:59 a kadar. isteyene verebilirim. karşılığında birşey istemiyorum

Back
X