kızlar karıştırıyorum yanlış anlamayın şuraya yazıyorum
batuveanesine 2 kod
filize 1 kod
tmm unutmayımda
Banada yazar mısın canım bir kod :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
batuveanesine 2 kod
filize 1 kod
tmm unutmayımda
Pizza hut faceden alınıyordu şansa çıkıyordu ama kampanya bitti.kfc de sanırım bitti tam bilmiyorum onukızlar bu kfc kodu pizza kodu falan nasıl alınıyor bu konuda baya gerıde kalmısım kusura bakmayın?
Pizza hut faceden alınıyordu şansa çıkıyordu ama kampanya bitti.kfc de sanırım bitti tam bilmiyorum onu
batuveanesine 2 kod
filize 1 kod
tmm unutmayımda
berenciğim eşimle görüştüm pizza kodunu silmişelimde 3 patates bir de kola kodu var kfc .. istersen bir de twister 1 menü alana bir bedava kodu var anlaştık mı ? pizza kodu edinirsem yine veririm çünkü ben zaten dışarı çıkamıyorum
berencim düzeltiyorum pizza kodunu bulduk ok dir :) 1 pizza kodu 3 patates ve bir kola kodu yolluyorum sana![]()
Berencim pizza hut patates ve burger king yedigün kodların hazır bana özelden mailini atar mısın sana yollayayım kodları
kızlar akşam elimde 5,6 tane avea kodu olucak şimdiye kadar 5 avea koduyla kızlarla takas yaptım hiç bir sorun çıkmadı kodlarımı pizza hut pizza kodu yada pizza hut patates ile takas yapıyorum ilgilenen olursa özel mesaj atsın
pacemilecim senin avea kodun hazır 10 dk beklemem lazımmış özel mesaj atmam için![]()
pa
cnm kfc patates kodu buldum.olurmu?
olur canım ama akşam verebilirimmm![]()