Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar evimisterin 75tl alışverişteki 25 tl indirim kodu var isteyen varsa aveanınkiyle değiştrebiliriz :1:

filizim özel mesaj atamyorum canım 10 dk dolması lazım senin oğlun var sanırım sana kıyak geçiyorum:51: tek kola kodunada veririm sana avea kodu
attım zaten avea kodunu güle güle kullan canım sen bana cola kodunu mesaj at:49:

kızlar elimde bi tane avea kodu kaldı pizza hut pizza koduyla takas yaparım pizza hut 2 adet patates koduyla takas yaparım:51:ilgilenen özel mesaj atsın

Son düzenleme:
Ben ve Benim HP Bilgisayarım - Şartlar ve Koşullar

https://apps.facebook.com/tama_turkish/

Link: HP Türkiye Resmi Facebook Sayfası
HP Bilgisayarın Hayatındır | Facebook

Birinciye ödül varmış, yarışmaya başladım zoluğunu falan bilmiyorum henüz.

579672_10150696138468881_388274533880_9608780_1003080495_n.jpg

Katılım: https://www.facebook.com/aralgame/app_153284594738391

bugün misafirim vardı giremedim :49: markafoniden kaldıgım yerden alışveriş yapmak istiyorum :36:

Kızlar markafoni avea kampanyasındaki verdiği çekler birleşiyor mu? Birde kargo parasından düşüyor mu? Hiç kullanmadım ben bu siteyi.

selam kızlar
ben ıstanbul forumda yapılacak buz patenı gosterısıne 2 kısılık bılet kazandım pazar gunune kadar gecerlı
bırde elımde kfc 6 lı hot shots ve cola kodu var bunları trendyol ua da avenın markafonu cekı ıle takas edebılırım ısteyenler ozel mesaj atar mı lutfen...

canım nerde bu ben de alayım bari markafonide mi hangi bölümde ?

sevgili bartuveannesi, iş bankası internet bankacılığı kullanıcısı isen, işbankasının internet adresinden girince hesabına. en altta markafoni için kod al diyor. istiyorum deyince sana kod no veriyor. markafoniden alışveriş esnasında ödeme sayfasında kod gir yazan alana yazıyorsun indirim sağlıyor. umarım faydalı olmuştur. mesajını yeni okudum

beren elimde kalan kodumu paylaşıyorum :17:

SENİ SEVİYORUM:):16: dilersen pizza kodu niyetine kabul et dilersen cola kodu :16:

kızlar bu avea hattından markafoniye verilen 25 tl direk harcayabiliyormuyuz sadece kargo ödeyerek ,yoksa 100 tl lik alışveriş sonrası mı 25 tl çekler harcanabiliyor ?

nette bunu okudum da ben,kafam karıştı -kullanan oldumu direk 25 tl -100 limit olmadan?
^^
Markafoni Alışveriş Sitesi 25 TL Avea İndirim Kampanyası
Avealılara Markafoni Alışveriş Sitesinde 25 TL İndirim Kampanyası. Avealılara 25 TL İndirim. Markafoni Alışveriş Sitesinde 100 TL ve üzeri alışverişlerde anında 25 TL indirim. Kampanyadan faydalanmak için markafoni yazıp 5060`a SMS göndererek ŞİFREnizi alabilirsiniz. Avealılara Markafoni Alışveriş Sitesi 25 TL İndirim Kampanyası 9 Nisan ve 9 Mayıs 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
^^

kızlar bu avea hattından markafoniye verilen 25 tl direk harcayabiliyormuyuz sadece kargo ödeyerek ,yoksa 100 tl lik alışveriş sonrası mı 25 tl çekler harcanabiliyor ?

nette bunu okudum da ben,kafam karıştı -kullanan oldumu direk 25 tl -100 limit olmadan?
^^
Markafoni Alışveriş Sitesi 25 TL Avea İndirim Kampanyası
Avealılara Markafoni Alışveriş Sitesinde 25 TL İndirim Kampanyası. Avealılara 25 TL İndirim. Markafoni Alışveriş Sitesinde 100 TL ve üzeri alışverişlerde anında 25 TL indirim. Kampanyadan faydalanmak için markafoni yazıp 5060`a SMS göndererek ŞİFREnizi alabilirsiniz. Avealılara Markafoni Alışveriş Sitesi 25 TL İndirim Kampanyası 9 Nisan ve 9 Mayıs 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
^^

ben kullandım 3 kere ayrı ayrı :)

Back
X