Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çekleri nasıl aldın cnm
Ben ve Benim HP Bilgisayarım - Şartlar ve Koşullar
https://apps.facebook.com/tama_turkish/
Link: HP Türkiye Resmi Facebook Sayfası
HP Bilgisayarın Hayatındır | Facebook
Birinciye ödül varmış, yarışmaya başladım zoluğunu falan bilmiyorum henüz.
Kızlar markafoni avea kampanyasındaki verdiği çekler birleşiyor mu? Birde kargo parasından düşüyor mu? Hiç kullanmadım ben bu siteyi.
çekler birleşmiyor canım kargo parasından düşüyor canm![]()
kızlar elimde bi tane avea kodu kaldı pizza hut pizza koduyla takas yaparım pizza hut 2 adet patates koduyla takas yaparımilgilenen özel mesaj atsın
sağol canım.
100 TL diye bir sınır yok dimi? Öyle yazıyor ama anlamadım![]()
canım nerde bu ben de alayım bari markafonide mi hangi bölümde ?
kızlar bu avea hattından markafoniye verilen 25 tl direk harcayabiliyormuyuz sadece kargo ödeyerek ,yoksa 100 tl lik alışveriş sonrası mı 25 tl çekler harcanabiliyor ?
nette bunu okudum da ben,kafam karıştı -kullanan oldumu direk 25 tl -100 limit olmadan?
^^
Markafoni Alışveriş Sitesi 25 TL Avea İndirim Kampanyası
Avealılara Markafoni Alışveriş Sitesinde 25 TL İndirim Kampanyası. Avealılara 25 TL İndirim. Markafoni Alışveriş Sitesinde 100 TL ve üzeri alışverişlerde anında 25 TL indirim. Kampanyadan faydalanmak için markafoni yazıp 5060`a SMS göndererek ŞİFREnizi alabilirsiniz. Avealılara Markafoni Alışveriş Sitesi 25 TL İndirim Kampanyası 9 Nisan ve 9 Mayıs 2012 tarihleri arasında geçerlidir.^^
cnm knt olunca kabul edıldıüzülme ben de iki kez yazıp gönderdim ama hiç ses yok. :) telefonum kontörlü ondan mı acaba
20 tl trendyol çeke karşılık avea kodu verecek olan varsa ben burdayım![]()
ben kullandım 3 kere ayrı ayrı :)
100 tl sınırı yok markofonide
ben kullandım 3 kere ayrı ayrı :)