Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Direk broşürü paylaşıyorum. ürünleri incelemek için ise bu linki tıklayabilirsiniz. Darty TR

Darty Türkiye Face Sayfası; Darty Türkiye | Facebook

$darty_newsletter_yeni_template_foto-kamera.webp

Bu arada artık bu tür marka ihlallerinde uyarmak veya ihtar çekmek yerine direk dava açma kararı aldık. Az önce bu konuyu avukatımla görüştüm ve 2 markaya da dava açma kararı aldık. Zira kampanyada isminiz kullanılıyor ihtar gelince de ismi değiştiriyorlar biz verdiğimiz avukat parası ve masraflar ile kalıyoruz ortada. Bir değil iki değil yeter artık !

kızlar day buday da bi limit varmı arkadaşımıza 20 tl yüklenmesi için en az ne kadarlık alış veriş yapmalıyızz?? acele cevap piliiizzz:42:

ay kızlar herkes soruyor adamakıllı biri vcevaplasın

sorular alttadır

1................. daybuydaya üye oldun 10 da çekin var başka nasıl çek sahibi olacagız birini davet edersek olurmu

2..................... kapıda ödeme varmıııııııııı

soruyu yanıtlayana benden çiçekkkkkkkkkkkkk:9:9::9::9:

daybuyday çekini nasıl kullanıcam 9,90 tl lik alışveriş yapcam. kart bilgilerini istiyor

sorular alttadır

1................. daybuydaya üye oldun 10 da çekin var başka nasıl çek sahibi olacagız birini davet edersek olurmu

Daybuydayda kapıda ödeme mevcut degıldır.. 10 tl çekiniz varsa lımıt 10 tl yanı 9.90 a urun alamassınız arkadaslar

Kızlar fikirmetreye üyo oldum ancak daybuyday için son adımı tamamlayamıyorum.52. sorudan sonra takılıyor bilgisi olan var mı?

kızlar day buday da bi limit varmı arkadaşımıza 20 tl yüklenmesi için en az ne kadarlık alış veriş yapmalıyızz?? acele cevap piliiizzz:42:

Nidacım sanıyorum sınır yok ama çekler 1 ay sonra yükleniyormuş galiba.

sorular alttadır

1. kendi üyeliğinle başkasını davet ediceksin oda sipariş vericek ve sana 1 ay sonra 20tl yüklenicek cnm
2. kapıda ödeme yok(:34::34:

sorular alttadır

1................davet yolladığın arkadaşın alışveriş yapınca. daybuydaya üye oldun 10 da çekin var başka nasıl çek sahibi olacagız birini davet edersek olurmu

2yok kapıda ödeme varmıııııııııı

yeterli miiiiiiii

Back
X