alal alla nası göremedin ben baktım simdi gördüm ama tükenmişş
lınk atarmısınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alal alla nası göremedin ben baktım simdi gördüm ama tükenmişş
kızlar msj cevaplıyacağım falkat 10 dakikada bir msj ataılabiliyor öle uyarı verdi atacağım size pm![]()
Evetttt fazlamıı:2:
fazla çek isteyen var mı kızlar bende verebilirim.
evet canım. hesabımda 10 tl var. limitim olmadığı için kullanamyrm
istersen verebilirim
fazla çek isteyen var mı kızlar bende verebilirim.
ben gönderdim canım eğer kullanmadığın olursa söle başka arkadaşlara verip birbirimize faydamız olur azcık cevabım geç olmuştu özel msj olarak ama kusuruma bakma
Alayım kızlarrr saolun oğluşa oyuncak alıommm
ben gönderdim canım eğer kullanmadığın olursa söle başka arkadaşlara verip birbirimize faydamız olur azcık cevabım geç olmuştu özel msj olarak ama kusuruma bakmadiğer msj atan arkadaşşarlada geri dönüş yapacağım hemen
![]()
ben gönderdim canım eğer kullanmadığın olursa söle başka arkadaşlara verip birbirimize faydamız olur azcık cevabım geç olmuştu özel msj olarak ama kusuruma bakmadiğer msj atan arkadaşşarlada geri dönüş yapacağım hemen
![]()
Saol canım kullanırım ben tşkler..
Rica etsem
https://www.facebook.com/FinishTurkiye adresine gidip son konuya bu kampaya www.kadinlarkulubu.com sitesinin bir kampanyası mı ?
diye herkes yazabilri mi ? Bakalım kaç kişi yazacak ? Aynen yukarıdakini yazar mısınız ?
dur canım kontrol ediyim tekrar ama firefoxdan dene yalnız chrome hata verebiliyorAma şifreler yalnış sanıırm açılmıyor
canım kontrol ettim şifreler doğru ama firefoxdan dene bakalım tarayıcıdan dolayı hata vermiş olabilirdur canım kontrol ediyim tekrar ama firefoxdan dene yalnız chrome hata verebiliyor![]()
Ama şifreler yalnış sanıırm açılmıyor