Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

23 Nisan’a özel toyzzshop.com da yapmış olduğumuz “kargo bedava” hangi tarihler arasında geçelidir? sorulu yarışmamız sona ermiştir. (Doğru yanıt : 17-25 Nisan )

Yarışmamızın kazananları sırasıyla Zeynep Çalışkan ( kaykay), Nurcan Arı (prenses bebek), Aysun Akbudak (Stephanie bebek), Nisa Nur Türkmen ( Teamsterz araç seti), Destan Kurtuldu (kumandalı araba) ve Seda Nur Demirci (scooter)‘ yi tebrik ederiz.

Hediyelerini göndermemiz için kendilerine atılan maile yanıt olarak adres bilgilerini yazıp geri dönmelerini rica ederiz.

Morhipo
Sürpriz yarışmamız başlıyor! Günümüz modern erkeğinin şıklığını yansıtan Ramsey’ den bu çok özel “T-shirt” ü kazanmak isteyenler! Özel İndirim Kulübü’ nde “Ramsey” kampanyasında olan bu “T-shirt” sizin olabilir! Hediye edeceğimiz bu”T-shirt” ün "ürün kodunu" yarisma@morhipo.com ile paylaşan 1., 150. ve 300. kişi, bu çok özel “T-shirt” ün sahibi olacak! Hepinize bol şans! Duvardan katılım kabul edilmemektedir. Herkes yalnızca 1 kere katılabilir. Kazanan bu postun altında duyurulacaktır! %90

tekin arcarın cevabını bulan var mı?

birdse sephorayı yapabilen ytişmiyo 20 sn de

Ben kesinlik le yapamadım sephorayı.Geçen hafta kardeşim adına kazanmıştım.Haftaya kendi adıma yarışırım dedim.Bugünde öyle bi sistem bozukluğu vardı ki.Zaten millette hep bana hep bana ..2 3 aynı soyadı taşıyan kişi var listede ayıp ya valla ayıp $smileys-angry-014527.gif$smileys-angry-662871.gif$smileys-angry-693318.gif

kızlar pavloderm numune veriyo ama 3.5 tl kargo ücreti ödüyosun gönderdikleri numune degmiyo bence kargo parasını ödemeye ben almıştım çünkü:54::54:

merhaba bana denedimbiliyorum dan geçen 4 adet tablet fairy gelmşti bu günde bi kutu orkid gelmiş, şaşırdım unutmuştum ben orayı uzun süre önce. başka gelen var mı aranızda?

markafoniden gelen ürünlerin yanında bir de tek kullanımlık sıvı deterjan gönderiyorlar yanında çok hoş yaa ,içinden beleş bişey çıkınca insan bi tuhaf oluyor :60:

Back
X