Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Biogreen | Doğal Bakım Ürünleri
Ve Beklenen kazanan listemiz;

1. Burcu Kovar
2. Emel Tek Yılmaz
3. Erdoğan Çınar
... 4. Gökçen Çakmak Ulutaş
5. Esra Çekirdek
6. Vural Balıkçı
7. Begüm Küçük
8. Tuba Şanal
9. Tahir Buran
10. Safiye Özlem Arpınar

Kazanan arkadaşları tebrik ediyoruz.

Takibe devam, hediye ve sürprizler devam edecek..
Biogreen | Doğal Bakım Ürünleri | Şampuanlar-Ozonlu Yağlar

Armbanduhren Saatolog
Twitter Slogan yarışmamız sona erdi! Maalesef 2012 reklam kampanyalarımızda kullanmak için uygun bir slogan bulamadık... Bu yüzden ödülü bizi en neşelendiren tweetin sahibine vermeye karar verdik.
Esra Nazan Erboz'u kutlar, iPod'unu iyi günlerde kullanmasını dileriz

facebook kayra restoranttan 2 kişilik yemek kazandımm kızlar az önce aradılar sevindimmm:kkk::kkk::kkk:kamğanya devam ediyormus katılın sizde her 20. kişiye burdan paylasılmıstı bende katılmıstım paylasan arkadasa teseküürlerrrrr

Son düzenleme:
kızlar banat nevia rinso kartlar yarışmaları sonuçlanmış bakın isterseniz ben yapıştıramıyorum buraya

KAZANMIŞMIYIM TABİKİ YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK YİNE YOKKKKKKKKKK:27::27::27:

markafoniden gelen ürünlerin yanında bir de tek kullanımlık sıvı deterjan gönderiyorlar yanında çok hoş yaa ,içinden beleş bişey çıkınca insan bi tuhaf oluyor :60:

Mesajı ben mi yazdım diye baktım bi an:52::52::52::52:
Gelen 2 kutudan da sıvı deterjan ve Knor tavuk suyu çıktı
hazine bulmuş gibi sevindim:1::1:

bu sephorayı duyurmadı kimse sanırım ama herkes kazanamadım diyor en iyisi ben link veriyimde herkes bir dahaki yarışmaya katılsın:20:

Sephora Türkiye | Facebook

yayınlandı mı bilmiyorum..
https://www.facebook.com/sephoraturkiye
Lucky Friday oyunu yayında! Sephora dünyasından ürünleri eşleştir; anında hediye kazan! :) Sephora Türkiye - Sephora Lucky Friday | Facebook

Ön yargılı olma beren.30 martta pinktomato vermişti bu yarışmayı ve sonraki günlerde başka arkadaşlar.. ..:19::19:

https://www.cheetos-angrybirds.com Cheetos, son yılların en sürükleyici ve popüler oyununun özel versiyonunu getiriyor: Angry Birds! Yeşil domuzcuklar Cheetos’ları çaldı ve Angry Birds’lerin Cheetosları onlardan geri alması için senin yardımına ihtiyaçları var! Oynamak için promosyonlu paketlerdeki şifreleri gir. Her gün en yüksek skorları elde edenler muhteşem hediyeler kazanacak!
$cat.gif

Back
X