Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ön yargılı olmakla alakası yok kkoras ben görmedim vebenim gibi görmeyen arkadaşlar için kampanya linkini tekrar paylaştım anlamadıgım şey bunda ne ön yargılılık var görmeyen için link paylaşmak önyargılılıkmı oluyor :26:

Paylaşıldı mı acaba denir mesela.Kimse paylaşmamış diyorsun.Ben kendi üzerime alıdım.Mesela görmediysen arkadaşın biri 20 sn de yapılmıyor bu sephoranın yarışması zor dediğinde bu neyin nesidir diyebilirdin.Ben kendimden örnek veriyim.Bi yarışma vb şeylere henüz daha katılırken linkini veriyorum burada .
Neyse bol numuneli günler herkese..
$smileys-busy-929134.gif

X Trade Brokers Facebook yarışması ile hediyeler kazandırıyor. Haftalık, aylık ve büyük dönem ödüllerinden birini kazanabilirsiniz.

Kazanabileceğiniz ödüller:

Haftalık ödül - XTB t-shirt
Aylık ödül - Samsung Galaxy telefon
Büyük ödül - iPad

Arkadaş davet ödülleri
Aylık ödül - XTB t-shirt
Büyüködül – Samsung Galaxy tab

Facebook'ta XTB Ödüllü Yatırım Yarışması
$smileys-coffee-593319.gif

Sdf DESİGN takipçilerine hediyeler !

Görseli beğenip ''herkese açık'' olarak paylaşan üyelerimiz arasında çekiliş yapılacaktır.

Kazanan üyemize özel tasarım çanta hediye edilecektir.

Herkese bol şans

Sdf DESİGN | Facebook

$msn-iconlari-emoticons-smileys-smiley-smiliez-ikon-131.gif

Flormar
20 Nisan Renkli Cuma yarışmamızın kazananları belli oldu! Gülbin İlhan, Sevcan Kalkan, Sena Hemşin, Büşra Fidan ve Ceylan Karabaş’ı tebrik ederiz! Hediyeleri yarışmaya girerken belirtmiş oldukları adreslere 15 gün içinde gönderilecektir. Sen de kazanmak istiyorsan Flormar’ı takip etmeye devam et, sürprizleri kaçırma!

kızlar daybuday bedava kargo kampanyasını ne aralıklarla yapıyor. sizce bir daha ki kargo bedava kampanyası ne zaman olur

ben daybuyday markafoni vb siteler hakkında bilgi soranlara yada paylaşım yapanlara tepki verenleri anlamıyorum.şu an yazıştığınız topic adı ne KAMPANYALAR kelimesi virgülle ayrılmamaışmı o sitelerdeki kargosuz alışveriş bir kampanya değilmi yada indirim çeki vermesi :21:

tartışmak amaçlı yazmadım yorumda yapmanıza gerek yok sadece yazıştığınız topik adını tekrar okumanızı tavsiye ediyorum o kadar.herkese iyi alışverişler :21::21:

ben daybuyday markafoni vb siteler hakkında bilgi soranlara yada paylaşım yapanlara tepki verenleri anlamıyorum.şu an yazıştığınız topic adı ne KAMPANYALAR kelimesi virgülle ayrılmamaışmı o sitelerdeki kargosuz alışveriş bir kampanya değilmi yada indirim çeki vermesi :21:

tartışmak amaçlı yazmadım yorumda yapmanıza gerek yok sadece yazıştığınız topik adını tekrar okumanızı tavsiye ediyorum o kadar.herkese iyi alışverişler :21::21:

selam kızlarr ben geldim bana az önce iki paket orkit geldi kocaman bir kutuda ne ki bu aras getirdi ama anlamadım? size de geldi mi ben burda gördüğüm kampanyalara katılıyorum he fikrimühime denedimbiliyoruma filan üyeyim ama bayağıdır bişey yapmıyordum anlamadım

bence de tartışmaya gerek yok, hepimiz burda paylaşım yapıyoruz başlıkta kampanyalar geçiyor ama bu topik açıldığında böyle internetten alışveriş siteleri sayıca azdı kampanya da yapmıyorlardı son zamanlarda sayısı da arttı indirimleri çekleri de bu yüzden promosyonlar hediyeler ödüller çekilişler filan çok geride kaldı topik sadece alışveriş çekleri topiğine dönüştü zamanla, biz de arada katılabileceklerimizi de kaçırdık, bu nedenle ayrı bir topiğe ihtiyaç vardı (bu, tamamen benim fikrim) bence yeni topik iyi oldu ama bu topiği bilmeyen arkadaşlarımız olacak onlar sorduklarında tbii ki topik linki verilecek bir süre de böyle gidecek sonra her şey normale dönecek bence huzurlu paylaşımlar yapalım ilgili topiklerde...

--meraklısına;
https://www.cheetos-angrybirds.com Cheetos, son yılların en sürükleyici ve popüler oyununun özel versiyonunu getiriyor: Angry Birds! Yeşil domuzcuklar Cheetos’ları çaldı ve Angry Birds’lerin Cheetosları onlardan geri alması için senin yardımına ihtiyaçları var! Oynamak için promosyonlu paketlerdeki şifreleri gir. Her gün en yüksek skorları elde edenler muhteşem hediyeler kazanacak!

---23 Nisan ile ilgili anını paylaşıp en çok beğeniyi alan 2 kişiye çocuk saati hediye!
Watch Home - Şirket - Üsküdar, Turkey | Facebook

-------Çekilişimize katılmayan kaldımı?

https://www.facebook.com/HediyeDlisi/app_206541889369118

https://www.facebook.com/HediyeDlisi

-----23 NİSAN FOTOĞRAF YARIŞMAMIZ BAŞLADI!

Sevdiği bir çocuğun 23 Nisan coşkusunu fotoğraflayarak yarışmamıza katılan ve en çok oy toplayan yarışmacımız bizden Playstation 3 kazanıyor! Katılmak için tıklayın! My LIFE - Yarışma | Facebook
https://www.facebook.com/agaoglumylife/app_173716469416842

----çekilişe katılmak için;

*Sayfamızı Beğenin

*Fotoğrafı Paylaşın

*Yorumlayın

Fotoğrafı Herkese Açık Bİr Şekilde Paylaşınız ..

Çekilişimiz :Her1000 kişde 1 çekiliş şeklinde olacak. BOL ŞANSLAR..

selma Ayakkabı Dünyası. | Facebook

------Evy Baby'nin hangi özelliği bebeğinizin cildinin hava almasını sağlar?" sorumuza "Hava geçiren yüzey" doğru cevabını verenler arasından yaptığımız çekilişle ödül kazanan kullanıcılarımız:

Elif Apaydın
Eylem Eren Mutlu
Gülay Katircioglu
Yeşim Kara
Elif Tatlı

Kendilerini kutluyoruz. İsim, adres, telefon ve Bebek bezi boyu bilgilerinizi bize yukarıda sağda bulunan "Mesaj" bölümünden en geç 25 Nisan 2012 tarihine kadar iletmeniz yeterlidir.

-----Fottom.com
Bu haftasonu yine Fottom'da hediye zamanı! Soruya doğru cevabı veren ve fotoğrafı paylaşan bir kişi kazanıyor.

Asagidakilerden hangileri Fottom'un ozelliklerindendir?

- Picasa fotoğraflarından tek tıkla baskı
- Facebook fotoğraflarından baskı
- Windows fotoğraf galerisinden direkt baskı
- Picasso'nun fotoğraf albümünden baskı
Fottom.com | Facebook

süper bir kampanya buldum kizlar Gelinler ve Kaynanalar | Facebook

Katılım Koşulları:
Sayfamızı beğenmiş olmak
Yarışmamıza ait paylaşımımızı beğenmiş olmak
Bu paylaşımımızı duvarınızda (herkese açık) paylaşmış olmak
Sayfanız varsa sayfanızda paylaşmak (2 çekiliş hakkı)
*
Katılımınızı bildirme:
Paylaşımımıza 'beğendim paylaştım' şeklinde yorum yapmak
ve ilaveten hangi renk telefonu istediğinizi belirtmeniz yeterlidir.
*
Katılım koşulları tamamen yerine getirilmediği durumlarda üyeler çekiliş hakkı kazanamazlar.
Yarışmamız 10/06/2012 tarihinde (sayfamızın 1.nci yaş gününde)
akşam saat: 20:00 de sonuçlanacaktır.
2 asil 2 yedek toplam 4 üyemiz çekilişle belirlenecektir.
Teşekkürlerimizle,
hepinize bol şans...

evet önceden burda paylaşılıyordu ama şimdi tamda bunun için özel topik açıldı. hala buna rağmen ısrarla burada paylaşmaya çalışanlarıda ben anlamıyorum. aramızda kredi kartı kulllanmayan veya internetten alışveriş yapmayan o kadar arkadaşımız varki.. ve burada rahatsızlıklarını defalarca dile getirdiler. ona rağmen geçmiş birkaç sayfayı okuma zahmeti yerine defalarca ama defalarca aynı sorular soruldu. bende markafoninin, limangonun ve daybuydayın tüm kampanyalarından yararlandım ve birçoğunuz kadar alışveriş yaptım. ama sayfalar çok doluyor diye palaşmaktan çekindim. şimdi hazır tamda bu konu ile ilgili topik açılmışken bu paylaşımların orada yapılmasını rica ettim hepsi bu. yok hala devam ederseniz sizin bileceğiniz iş..

kkızlar aras ile ne gelyor bana dün bebek dergsi geldi kargo istedi almadım gerek yok zaten

cnm anneliksanatından geliyor dergi hani ücretsiz diye başvurulmuştu sadece kargo parasına gelcekti ben üye oldum o dergiye cd hediye ettiler bide ingilizce bi set aldım çok değişik.
sanırım odur başka ne olcak ki?

evet önceden burda paylaşılıyordu ama şimdi tamda bunun için özel topik açıldı. hala buna rağmen ısrarla burada paylaşmaya çalışanlarıda ben anlamıyorum. aramızda kredi kartı kulllanmayan veya internetten alışveriş yapmayan o kadar arkadaşımız varki.. ve burada rahatsızlıklarını defalarca dile getirdiler. ona rağmen geçmiş birkaç sayfayı okuma zahmeti yerine defalarca ama defalarca aynı sorular soruldu. bende markafoninin, limangonun ve daybuydayın tüm kampanyalarından yararlandım ve birçoğunuz kadar alışveriş yaptım. ama sayfalar çok doluyor diye palaşmaktan çekindim. şimdi hazır tamda bu konu ile ilgili topik açılmışken bu paylaşımların orada yapılmasını rica ettim hepsi bu. yok hala devam ederseniz sizin bileceğiniz iş..

haklısın çok doğru sölüyorsun çek takaslarından kampanyaları okuyamaz olmuştuk.ama bnim sorduğum soruyla senin bu yazdıklarının bir bağlantısı yok. bu topicte kampanya haberleri indirim haberleri veriliyor. önceden çek akaslarıda vardı. farklı toicden devam ediyor. üstelik diğer çek takaslarının yapıldığı topic daha çok yeni. bilmeyen çok arkadaşımız var. uygun topicte sor demek yerine topic liinkini verebilirsin mesela. kendim için konuşmuyorum çünkü benim sorum topice uygun ama senin bu yaklaşımın çok doğru gelmedi bana canım.

Back
X