- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
ToyzzShop
Günaydın.
Yarışmayı kimler bekliyor? Saat tam 11:00'de sorumuz gelecek.
cevap 22 olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ToyzzShop
Günaydın.
Yarışmayı kimler bekliyor? Saat tam 11:00'de sorumuz gelecek.
ön yargılı olmakla alakası yok kkoras ben görmedim vebenim gibi görmeyen arkadaşlar için kampanya linkini tekrar paylaştım anlamadıgım şey bunda ne ön yargılılık var görmeyen için link paylaşmak önyargılılıkmı oluyor :26:
kızlar daybuday bedava kargo kampanyasını ne aralıklarla yapıyor. sizce bir daha ki kargo bedava kampanyası ne zaman olur
bana yurtiçiyle geldi. spam kutusunu kontrol ettinmi?
renaz canım lütfen artık bu soruyu ilgili topikte sor![]()
bence bu soru bu topiğe gayet uygun...bir kampanya hakkında bilgi almaya çalışıyorum
ben daybuyday markafoni vb siteler hakkında bilgi soranlara yada paylaşım yapanlara tepki verenleri anlamıyorum.şu an yazıştığınız topic adı ne KAMPANYALAR kelimesi virgülle ayrılmamaışmı o sitelerdeki kargosuz alışveriş bir kampanya değilmi yada indirim çeki vermesi
tartışmak amaçlı yazmadım yorumda yapmanıza gerek yok sadece yazıştığınız topik adını tekrar okumanızı tavsiye ediyorum o kadar.herkese iyi alışverişler![]()
kkızlar aras ile ne gelyor bana dün bebek dergsi geldi kargo istedi almadım gerek yok zaten
evet önceden burda paylaşılıyordu ama şimdi tamda bunun için özel topik açıldı. hala buna rağmen ısrarla burada paylaşmaya çalışanlarıda ben anlamıyorum. aramızda kredi kartı kulllanmayan veya internetten alışveriş yapmayan o kadar arkadaşımız varki.. ve burada rahatsızlıklarını defalarca dile getirdiler. ona rağmen geçmiş birkaç sayfayı okuma zahmeti yerine defalarca ama defalarca aynı sorular soruldu. bende markafoninin, limangonun ve daybuydayın tüm kampanyalarından yararlandım ve birçoğunuz kadar alışveriş yaptım. ama sayfalar çok doluyor diye palaşmaktan çekindim. şimdi hazır tamda bu konu ile ilgili topik açılmışken bu paylaşımların orada yapılmasını rica ettim hepsi bu. yok hala devam ederseniz sizin bileceğiniz iş..