Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yarın da Twitter da yarışması varmış..

Kadınlar Ne İster?
2 saat önce
Kraliçeler yarın saat 12:30’da Evim Mis Evim saatinde siz de #kadinlarneister hashtag’ini kullanarak evinizi güzel yapmak için kullandığınız püf noktalarınızı paylaşın, jürimiz sizi seçsin sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayın!

kızlar yuppii lancome rujum geldi,bu arada çekilişi paylaşan arkadaşa teşekkür ederim,ilk defa bi çekilişte bişe kazandım ay ne güzel bi duyguymuş ya:)))

Canım Kadınlar Ne İster sayfası test cevaplayanlara markafoni 25 TL hediye çek, yada 75 TL üzerine 10 TL lik çek hediye veriyor. Bu kampanyayla ilgili bi konu, takaslık bi konu değil :34:

canım öyle de geçen bi arkadaş şunu aldım kötü çıktı aman siz almayın gibi bişeyler yazmıştı.biride tepki vermişti..Epey bi tartışma olmuştu.Alışveriş siteleriyle ilgili paylaşım yapılmıcak dendide onun için yazdım :))

Bübchen Türkiye
Yarışmamızda sadece dondurma yapma makinası vermiyoruz. Ayrıca 5 anneye de, içinde 5 adet Bübchen ürünü bulunan seyahat çantası veriyoruz.

günaydın kızlaarr :36:

bu yaprak sarma makinasından almıştım ayy iğrenç bişee. yaprağı makinaya koymaya çalışıon, içini üstüne koyuyon, kenarlarını kendin kıvırıyon, makina sadece itmeye yarıyo. elimle yaparım daha iyi :9:

‎950.000 KİŞİ TAKİPTE!
BÜYÜK SÜRPRİZE sadece 50.000 kişi kaldı! Siz de arkadaşlarınızla paylaşın, sürprizi hızlandırın!
950.000 hayranımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz :)
Ekleyen: OXXO

bende ne zman eminönüne gitsem orda adamcağız reklam olsun diye sarar da sarar....gereksiz bi alet belli ama.kampanyayla ilgilenen olur diye paylaştım,canım:kkk::29:

netvarium un verdiği saat için iletişim bilgilerimi doldurdum, 10 tl kargo parası çıktı, 5. ayda yolluyorlar saat belki etmez 10 tl.
kredi kartı bilgilerimi girmedim ne yapmak istediklerini de anlamadım anlayan var mı kızlar ?:26:

Amatör, profesyonel tüm tasarımcıları ödüllü logo yarışmamıza davet ediyoruz.

Tasarım örneklerinizi www.muhimlogo.com'a yükleyerek yarışmaya katılabilirsiniz. Seçici kurulun belirleyeceği ilk 10 tasarım siz FikriMühimlerin oylarına sunulacak, en çok oyu alan tasarım FikriMühim'in yeni logosu olacaktır.

Birinci seçilen tasarım sahibi ADOBE Creative Suite Web Premium CS5 ve BenQ CP 100 tarayıcı kazanacaktır.

Hepinizi yarışmamıza bekliyoruz.

muhimlogo.com | Logo Yarışması

bende ne zman eminönüne gitsem orda adamcağız reklam olsun diye sarar da sarar....gereksiz bi alet belli ama.kampanyayla ilgilenen olur diye paylaştım,canım:kkk::29:

bende ordan almıştım zaten canım :1::1::1: bizim buralarda yok ist.a gezmeye gittiğimde görüp ilgimi çekmişti almıştım sonra mutfak dolabına, kullanılmayınca ordan da çöpe :9:

beğen, paylaş..

SonsuzA Wedding Bands
yaklaşık bir saat önce
Yarışmamız Başlıyor! (28.04.2012)

Yarışma hediyemiz El İşi Alyans Yüzük

Kazanmak için sayfamızı beğendikten sonra bu yazıyı beğen ve paylaş!

Dikkat! Çekiliş listesine adınızın eklenebilmesi için mutlaka beğenip paylaşmanız gerekmektedir.

Back
X