anlamadım ya ben 12 yi 3 geçe ve 5 geçe 2 hesaptan katıldım 10 tl verdi. millet 20 geçe katılmış 25 tl almış. sorulara ne cevap verdiniz kibendeee kazandımmmmm güle güle harca canımm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamadım ya ben 12 yi 3 geçe ve 5 geçe 2 hesaptan katıldım 10 tl verdi. millet 20 geçe katılmış 25 tl almış. sorulara ne cevap verdiniz kibendeee kazandımmmmm güle güle harca canımm![]()
anlamadım ya ben 12 yi 3 geçe ve 5 geçe 2 hesaptan katıldım 10 tl verdi. millet 20 geçe katılmış 25 tl almış. sorulara ne cevap verdiniz ki
GÜNAYDIN HERKESE
ben bunu kazandım yaklaşık4 gün önce mail geldi tel no vs.. istemişler ama sanırım yüklenecek süre 1 günlük 60 dk![]()
hani çekle ilgili konuşmalardan rahatsız oluyodunuz nooldu ???![]()
Canım Kadınlar Ne İster sayfası test cevaplayanlara markafoni 25 TL hediye çek, yada 75 TL üzerine 10 TL lik çek hediye veriyor. Bu kampanyayla ilgili bi konu, takaslık bi konu değil![]()
günaydın kızlaarr
bu yaprak sarma makinasından almıştım ayy iğrenç bişee. yaprağı makinaya koymaya çalışıon, içini üstüne koyuyon, kenarlarını kendin kıvırıyon, makina sadece itmeye yarıyo. elimle yaparım daha iyi
‎950.000 KİŞİ TAKİPTE!
BÜYÜK SÜRPRİZE sadece 50.000 kişi kaldı! Siz de arkadaşlarınızla paylaşın, sürprizi hızlandırın!
950.000 hayranımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz :)
Ekleyen: OXXO
bende ne zman eminönüne gitsem orda adamcağız reklam olsun diye sarar da sarar....gereksiz bi alet belli ama.kampanyayla ilgilenen olur diye paylaştım,canım![]()