Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

3 tane nasıl kazandın yahu, bir hesabı kapatıp diğerine geçene kadar bitiyor zaten namussuz.. nedir bunun sırrı de bakam :52:

kızımın dizüstü bilgisayarından 4 hesap açıyorum. masaüstü bilgisayardan da 4 hesap açıyorum.soruları işaretliyorum .deniyorum arada sonra aldığım zaman çeki diğer hesapların gönder tuşuna basıp yolluyoruz. kızım 2 tane ben bir tane aldım bu gece :27::27::27:

kızımın dizüstü bilgisayarından 4 hesap açıyorum. masaüstü bilgisayardan da 4 hesap açıyorum.soruları işaretliyorum .deniyorum arada sonra aldığım zaman çeki diğer hesapların gönder tuşuna basıp yolluyoruz. kızım 2 tane ben bir tane aldım bu gece :27::27::27:

anaaammmmm kız benim pc bir hesap açıkken diğer birtane açmıyo ya namussuuuuzzz :27: millette ne bilgisayarlar var anam, bak kaç işi birden yapıyoyaaaa :52::52::52:

yaa bende 2 tane güzelim çek var ama markafonide bu ara hiç bi halt bulamıyorummm :(( sandalet istiyorum :5: ayakkabım yoookk :63:

Bübchen Türkiye

Herkese günaydın. Yarışmamız bugün başlıyor. Biraz sonra sayfamızda paylaşacağımız görseli, yarışma şartlarını yerine getirdikten sonra beğenebilirsiniz. Bu sayede katılanları görebileceğiz.

Back
X