aynen banadaaa allahtan dün kazanmıstımmm
bugün son mu bu saçma oyun . sinir hastası edicek haksızlık olan oyunlar ya. madem ilk 10 a vermiceksiniz yazmayın hiç öyle dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen banadaaa allahtan dün kazanmıstımmm
kızlarr
inanamayacaksınız ama bu gece 3 tane birden kazandım
toplamda 5 oldu![]()
yaa açılır açılmaz yine denedim olmadıııı üç tane fazla gelir birini de bize verbize bırakmamışsın
![]()
kızlarr
inanamayacaksınız ama bu gece 3 tane birden kazandım
toplamda 5 oldu![]()
3 tane nasıl kazandın yahu, bir hesabı kapatıp diğerine geçene kadar bitiyor zaten namussuz.. nedir bunun sırrı de bakam![]()
3 tane nasıl kazandın yahu, bir hesabı kapatıp diğerine geçene kadar bitiyor zaten namussuz.. nedir bunun sırrı de bakam![]()
kızımın dizüstü bilgisayarından 4 hesap açıyorum. masaüstü bilgisayardan da 4 hesap açıyorum.soruları işaretliyorum .deniyorum arada sonra aldığım zaman çeki diğer hesapların gönder tuşuna basıp yolluyoruz. kızım 2 tane ben bir tane aldım bu gece![]()
anaaammmmm kız benim pc bir hesap açıkken diğer birtane açmıyo ya namussuuuuzzzmillette ne bilgisayarlar var anam, bak kaç işi birden yapıyoyaaaa
![]()
anaaammmmm kız benim pc bir hesap açıkken diğer birtane açmıyo ya namussuuuuzzzmillette ne bilgisayarlar var anam, bak kaç işi birden yapıyoyaaaa
![]()
ay kız gece gece güldürdün beni![]()
kampanyacı arkadaşlarım beniiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm![]()