Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tam anneler günü hediyesi inş. kazanırım
hobby home nevresimi için sayfayı paylaşmak zorunlumu? katılım şartlarını göremedim de ben
+1 bende olimpia kahveyi oyladım :119:Hobby Home Collection - Her Hafta Bir Nevresim | Facebook
kızlar hepimiz aynı ürüne oy verelim..olimpia kahveyi oyladım..
![]()
Hobby Home Collection - Her Hafta Bir Nevresim | Facebook
kızlar hepimiz aynı ürüne oy verelim..olimpia kahveyi oyladım..
![]()
kizlarrrr teknoosadan 50 tl cek kazanmisim bizim mutfktan msj geldii
ikinci hediyem:)
valla canimda sikkindi ilac gibi geldi ne alsam kiii![]()
AKavm.com
resimdeki aker eşarbı hediye edeceğiz. kimler online?
akavm.com sitemize giderek en çok ilginizi çeken 3 ürünü beğenin ve altlarına yorum bırakın. (resimdeki oklar açıklayıcı olacaktır.) yorum bıraktığınız ürünlerin linkini bize buradan mesaj gönderin. hepsi bu!
mesaj gönderen ilk 99 kişi arasından çekiliş yapacağız. ha bir de bu haberi paylaşmayı unutmayın. iyi eğlenceler...
kızlar..dün sabah gazetesinin arka sayfasında glissin ,tam sayfa siyah gliss reklamı vardı gördünüz mü?..
ışıltılı fısıltılar yarışmasında yazılan sözler yayınlanmıştı..buradanda arkadaşların sözleri vardı..
bi kendimi göremedim![]()
Roziden pedim geldi şimdi :122:
yok kutuda gelmiyor canım kargo poşetinin içinde geliyo hiiç belli değil yanibende istiycem şimdi numune de iş yeri adresimi yazdım paketi düzgün kutulu falan gönderiyorlar dimi ped olduğu belli olursa mahvolurum:))