Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar incir yaprağının sitesine girdimde böyle yazı yazmışlar.

Hediyeli ön üyelik kampanyamız sona erdi!
İncir Yaprağı'na olan ilgilerinden dolayı
tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
Hediyeleriniz en kısa zamanda gönderilecektir

kızlar incir yaprağının sitesine girdimde böyle yazı yazmışlar.

Hediyeli ön üyelik kampanyamız sona erdi!
İncir Yaprağı'na olan ilgilerinden dolayı
tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
Hediyeleriniz en kısa zamanda gönderilecektir

ben inanmıyorum bunlara hatta şüpheleniyorum mail adreslerimden biri resmen partner bilmemnesi tarafından işgal edildi. engelliyorum ama yine var yine var. kesin bu siteden oldu gibime geliyor. işyerinde falan açamaıyorum arkamdan biri görür oooo ne ayak derler diye hemen açıp kapatıyorum.

sahi kızlar ben bu müstehcen mesajlardan nasıl kurtulabilirm. bi derya diye biri var gacıyı bi bulsam var yaaa offf offf paso teklif sunuyor bana ya... :51:

ben inanmıyorum bunlara hatta şüpheleniyorum mail adreslerimden biri resmen partner bilmemnesi tarafından işgal edildi. engelliyorum ama yine var yine var. kesin bu siteden oldu gibime geliyor. işyerinde falan açamaıyorum arkamdan biri görür oooo ne ayak derler diye hemen açıp kapatıyorum.

sahi kızlar ben bu müstehcen mesajlardan nasıl kurtulabilirm. bi derya diye biri var gacıyı bi bulsam var yaaa offf offf paso teklif sunuyor bana ya... :51:
i

ben devamlı kullandığım mailimi vermiştim.bana hiç gelmedi öyle mailler.
cnm hotmail kullanıyosan süpür diye seçenek var. ordan tamamen engelleyebilirsin.

Papilla
Hediye kampanyamızın talihlilerini açıklıyoruz.
RUKİYE SERİN ARSLAN/ İSTANBUL – NAZAN AKÇAY YILMAZ/ESKİŞEHİR
Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Sürprizlerimiz ve kampanyalarımız devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin

yaa kizlar kazandigim bizim mutfak teknosa ceki 11 haneli ama teknosa. com da 13 haneli istiyo :43:
kullanamadim dolayisiyla burdan bi arkadas daha kazanmisti yanlis hatirlamiyosam nasil kullandi? acaba

valla daha önceden de bir kutu gelmişti 7 otlu çay,şimdi de geldi..herhangi bir yarışmadan kazanmadım sadece sayfasını beğenmişim açıkçası bende anlayamadım:52::52::52:bi len arkadaşlar vardır belki?

Back
X