Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hangi sayfasını beğendin sayfa beğenince adres bilgilerini nerden aldılar ki anlamadım hiçbişe valla :26:
sitesine girip üye olup numune istemiş olabilirmisin :26:

hayır numune istemedim ama nerden ve nasıl geldiğini bilmiyorum,daha önce 7 otlu çay gelen arkadaşlar hatırlayabilir belki?

tühh ya hayrına bir tane veren yokmu yarın butiğin son günü yaa çok üzüldüm bugün alırım diodum inanamazsınız 2 pc den 5 hesap açtık başlar başlamaz tıkladık yine olmadı biri verirse 50 tl roman çeki vericem nolurr kızlar yardım edin:14:

canım kendi adıma söylüyorum kusura bakma eşim bende tişört istiyordu.bu çekle ona tişört alacağım.

$0688763_1150.webp

kızlar daybuydaydan çeklerimle bu polo ayakkabıyı almayı düşünüyorum. ama kalıbı falan nasıldır merak ettim. kullanan veya alan varmı bundan?

Eki Görüntüle 403521

kızlar daybuydaydan çeklerimle bu polo ayakkabıyı almayı düşünüyorum. ama kalıbı falan nasıldır merak ettim. kullanan veya alan varmı bundan?

bilgisi olan yokmu. sepete attım öylece duruyo.

ya birde iadelerde çekleri geri yüklüyorlarmı. siteye baktım ama bunla ilgili bi yazı göremedim.çok acil cvp bekliyorum kızlar. bilen birisi cvplarsa sevinirim.:26:

havva belki kodu yanlış girmişsindir.büyük-küçük harf yada boşluk bırakmış olabilirsin ona dikkat et..eğer gene olmazsa kadınlar ne ister sayfasında sor yada markafoniye mail atabilirsin

Ve işte Tektaş Pırlanta ödüllü yarışmamızın kazanan talihlisi Kendisini tebrik ediyoruz. Yeni yarışmalarımız çok yakında!

Kazanan: Elif Hıraoğlu Üncü

Yedek Talihli: Dilek Kumas

bu hangi yarışmanın sonucu canımm?
sevdiğim yakın bir arkim kazanmış da:52:

ahaha bu ben oluyorum
kuzum kontesim senin sayende valla
normalde burayı takip etmem ama senin facebook davetini görünce
öylesine katılmıştım
sen faceden mesaj atmasan görmezdim bile takip edip
hatta benle kafa buluyosun bile sanmıştım
çok sevindim ya la ben:52::52::52::52:

şekerler..
burayı uzun zamandır takip ediyorum ama çok yazmıyorum.
elinde lazım olmayıp da limango çeki olan mevcut mudur acaba? :)
ama takas edebileceğim birşeyim yok şuan.

ev arkadaşım bikaç ay önce aldı aynısının siyahını.halinden çok memnun.:21:

kalıbı nasıl acaba? çok terddüt ettim. beyaz rengin istediğim ayakkabı nosu hemen tükenmiş tühh yaa :(
lacivert renginden var. onda alcam mecburen.

bu gün birisinin ayağında gördüm. çok güzeldiiii...:16:
ama umarım orjinaldir..

kalıbı nasıl acaba? çok terddüt ettim. beyaz rengin istediğim ayakkabı nosu hemen tükenmiş tühh yaa :(
lacivert renginden var. onda alcam mecburen.

bu gün birisinin ayağında gördüm. çok güzeldiiii...:16:
ama umarım orjinaldir..

tatlım,arkadaşım 36 giyiyordu 36 aldı ve tam oldu.rahatsız değil aksine çok rahat olduğunu söyledi ama karar senin tabi :)

tatlım,arkadaşım 36 giyiyordu 36 aldı ve tam oldu.rahatsız değil aksine çok rahat olduğunu söyledi ama karar senin tabi :)

sağol cnm. :) bazen kalıplar çok küçük oluyoda tereddüt ettim. daha önce almıştım. 2 kere değişime gönderdim. bakalım inş. bir sorun çıkmaz.

$0688765_431.webp $0663331_431.webp
kızlar 60 tl çekim vardı. bunların ikisine sadece 1,19 tl ödedim. :21::21::21::21:

Son düzenleme:
Arkadaşlar avea 444çiçek sitesinde bazı ürünlerde %50 indirim çeki veriyor. Alt limit falan yok. Az önce
5060 a 444cıcek yazıp yolladım.siteye üye olup avea kampanyası geçerli olan çiçeklerden birini sipariş verdim.kart yazılıyor birde 18.88 tl tuttu. Kargo yok. Anneniziçin güzel bir hediye olabilir

Back
X