Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nerede oldu cek takas muhabbeti ben göremedim

sadece takas muhbbetlerine laf edilmedi cnm..herkes işine geldiği gibi.kendinde olmayınca sinir oluyo insan demekki...
çek arayanda oldu burda..ona niye laf denmedi de bi arkadaş aldığını beğenmediğini söyleyince 50 tane laf yedi...

neyse tartışma çıkmasın..sonuçta kimse bana bişey demedi.aldıklarımıda kazandıklarımıda burda paylaşmadım...

bol şans herkese....

Son düzenleme:
sadece takas muhbbetlerine laf edilmedi cnm..herkes işine geldiği gibi.kendinde olmayınca sinir oluyo insan demekki...
çek arayanda oldu burda..ona niye laf denmedi de bi arkadaş aldığını beğenmediğini söyleyince 50 tane laf yedi...

bence şöyle olmalı çek haberleri burdan verilmeli ama cek takas degişim son kullanma tarihi vs diger topicten olmalı ama haberi burdan verilmeli evet o kız cok laf yedi yazık:(

ay sanki hediye kazananlar burdan birine hediye edio da bize laf atıolar cok komik yaaa ne diye vericem hediye tanımadıgım etmedigim insana ananma babama bacıma vermek varken hey allahım ya siz bizim vermedigimizi nerden biliosunuzda konusuosunuz belki ben hiçbirini harcamadan dagıtıyorum eşime dostuma RESMEN GÜNAHIMIZA GİRİYORSUNUZ bu aksam 12deee yine kazanıcaz inşallah hızlı olan kazansıııııııııııııııııııııııın allah yardım ederrrrrrrr ben kendi adıma hep veren el oldum inşallah bunu yazan arkadasta veren eldir:D

valla ben kimseye karşılıklı bişey vermedim bugüne kadar. kazandığım bikaç şeyi bu topikte hiç tanımadığım insanlara verdim. kazan canım sana kazanma diyen yok. ama madem kazanıyorsunuz yok 5.ye kazandım 10.ya kazandım diye ağzınızı sulandırıp anlatmayın benim demek istediğim bu. sonuçta burası bir paylaşım topiği, isteyen kazandığı birşeyleri tanımadığı ama birbirinden sebeplenerek birşeyler kazandığı insanlara da verebilir. illaki ailenden olması şart mı?? bu senin direk vicdanına kalmış birşey. sonuçta belki sen o kampanyayı duymayacaktın ama burdaki paylaşım yapan bi arkadaşının yüzünden kazanıyorsun, bunu gözardı etme bence!. ama eğer ki burada tanımıyorum insanları falan diyorsan ne işin var tanımadığın insanların bulunduğu yerde o zaman?? sana HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL LALA LALA LALALALA diye son sözümü söylüyorum. Başarılar.....

valla ben kimseye karşılıklı bişey vermedim bugüne kadar. kazandığım bikaç şeyi bu topikte hiç tanımadığım insanlara verdim. kazan canım sana kazanma diyen yok. ama madem kazanıyorsunuz yok 5.ye kazandım 10.ya kazandım diye ağzınızı sulandırıp anlatmayın benim demek istediğim bu. sonuçta burası bir paylaşım topiği, isteyen kazandığı birşeyleri tanımadığı ama birbirinden sebeplenerek birşeyler kazandığı insanlara da verebilir. illaki ailenden olması şart mı?? bu senin direk vicdanına kalmış birşey. sonuçta belki sen o kampanyayı duymayacaktın ama burdaki paylaşım yapan bi arkadaşının yüzünden kazanıyorsun, bunu gözardı etme bence!. ama eğer ki burada tanımıyorum insanları falan diyorsan ne işin var tanımadığın insanların bulunduğu yerde o zaman?? sana HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL LALA LALA LALALALA diye son sözümü söylüyorum. Başarılar.....

5.10. cekmi:Dben daha 2.yi yeni kazandım lafını üstüme bile alınmıorum elbette tanımadıgım kişiler kimseyle görüstügüm yok burada herkesin ortak amacı var sende tanımıosun bende lafı carpıtma bencede son sözün olsun komik oluo ayrıca verdigin şeyler neler cok merak ettm ama neyse:D elbette sebeplenerek kazandıgım birine verebilirim ama burada herkes paylasım yapıo 2.5 yıldır burdayım sayısız paylasım yaptım kimse bana bişi vermedi trendyolu ilk ben duyurmustum tv cekini kimsede bana al sen bunu duyurdun bu hediye senin demedi yok öyle bişi yani sen bütün katıldıgın ve kazandıgım kampanyaları duyuranlara hediyemi veriosun hayır yani sende göz ardı ediosun olay ortada ayrıca dün cek kazandıktan sonra soran herkese nası kazanılacagını anlattım acıklayarak ozaman banada hediye versinler olacak işmi şimdi

Son düzenleme:
Firmanın hatası büyük bir kere kazanan hesaplara başka çek vermeyecekler. $no.gif Kimse bildiğinden de vazgeçmez ..Boşu boşuna kalpler kırılmasın.Yeni kampanyalara bakalım anneler günü kampanyaları çoğaldı..
$Laie_15.gif

şimdi duydum;izmir de 5 büyüklüğünde deprem olmuş..:25:
allah korusun hepimizi..
:25:

merhaba kızlar markafoni cekı ıcın bısı ogrenmek ıstıyorum.gece 12 de anketi doldurdugumuzda eger cıkarsa 25 tl alt limiti varmı onu ogrennek istiyorum.herkese bol sans:):1:

Back
X