Favori renginizi seçiniz adresine tıklayın, favori renginizi seçin, soruları yanıtlayın kampanya sonunda favori renginizde bir iPad 2 kazanma şansı yakalayın.
Buna katılan çoğu kişiye kazandınız diye mesaj gelmiş, sahtekar olabilirler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Favori renginizi seçiniz adresine tıklayın, favori renginizi seçin, soruları yanıtlayın kampanya sonunda favori renginizde bir iPad 2 kazanma şansı yakalayın.
Rexona - Siyaha Davet (1.Dönem) - Çekiliş Sonuçları : Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya
Rexona Siyaha Davet Kampanyası 1.Çekiliş Sonuçları belli oldu
kızlar cahilliğimi bağışlayınben netten alışveriş yapmadım ama domestostan 2 kez 10 tl kazandım..şunu sorucam bu kuponlar birleştirilmşiyor sanırım değilmi? birde mesela 10 tl altında ürün seçmiştim ama 75 tl lik alışveriş yapmanız gerekir yazdı...yani 75 tl yaptığımdamı 10 tl inicek? ben 8 tl lik ürün alamadım yani
kuponda birleştiremedim olmuyor sanırım...
kızlar bu money club tıkla kazan nasıl oluyor. ilk defa katılıcam kısmet olursa. saat kaçta başlıyor.
canım kartını money clup kart sitesine kayıt yaptır öcelikle daha sonra bugün içinde tıkla kazan olan yerde verilecek ürünler var onun üzerine tıklayıp kart numaranı tel no ve verilen güvenlik kodunu girip katılacaksın o kadar bol şans
herkese günaydınnn...
bugün tıkla kazan ne veriyo bileniniz var mııı?
arkadaşlar bende money kart aldım sizden görüp:) ama neyi nasıl yapıcam bilmiyorum, tıkla kazan ne oluyor yani oraya tıklayınca kartamı yükleniyor? bi yardımcı olunmoney clup den mi takip ediyorsunuz
evet canım 75 tl üzeri alışverişlerde 10 tl indirim sağlıyor. ben sabah alışveriş yaptım 10 tl indirdi. birleştirilmiyor da![]()