Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Evet üyelik ücretleri filan varmış.

Açık arttırma sitelerine üye olmayın Geçmiş olsun. Daha dikkatli olalım bundan sonra.

bu arada o sitede ki üyeliğinizi de iptal ettirin. İnternette araştırdım sorun olmasın kızlar.

canım iptal ettirmek için de para istiyorlar benim üyeliğim şu an aktif görünmüyor mailimi kapattığım için sizce ne olur durum ? bir de o arkadaşının başıına gelen olay da mı aynı siteden olmuş özgecim ?

canım iptal ettirmek için de para istiyorlar benim üyeliğim şu an aktif görünmüyor mailimi kapattığım için sizce ne olur durum ? bir de o arkadaşının başıına gelen olay da mı aynı siteden olmuş özgecim ?

cnm işte bak 39 tl istiolar ya üyelik iptali icin sen üyeligi iptal ediosun ama parayı cekemiolar kartını kapattıgın icin öyle olunca borclu görünüosun peşine düsüolar yok cnm arkadasın bu site diil ama yazdıklarınızı ona yolluorum oda aynısı banada olmustu dedi:(

ben arkadaşın başına gelen olayı anlamadım. Kartvizit olayından sonra tıklayıp bir siteye yönlendiriyor. Açık arttırma sitesi. Ona üye olup 20 TL lik telefon mu aldı ? Oralarını kaçırmısım.

kızlar bende rengi seçtim devam ettim.. Z ile başlayan site açıldı ama kapadım onu.Mail atmışlar az kaldı ıpad kazanmanıza:53: falann napıcamm bişi gelirmi başıma .s

bende olayı tam anlamadım ama zaten o renk seçin yarışmasına bugün katıldım sadece ad soyad mail adresi filan yazdım..sonra ilerledim.işte bişeyi onaylarsam kartvizit gönderilecek filan yazdı..ama ben çıktım onaylamadan...bişeyde anlamadım..zaten kredi kartı nosuda vermedim..heralde bişey olmamıştır banada dimi?

Canım 39 dolar mış üyelik iptali. Onu verip kapatıyor insanlar. İyice araştır. Sen kredi kartı numaranı yazıp 20 TL ödeme yaptın mı?
evet yazdım canım :((( o iptal ücretini de başka karttan yatırın demişler ama sitelerd eokuduğuma göre o yeni kartlardan da bisürü çekim yapmışlar yani yılan hikayesi .... nasıl kurtulacağız bu işten daha önce başına gelen olduysa yazsın lütfen

bende olayı tam anlamadım ama zaten o renk seçin yarışmasına bugün katıldım sadece ad soyad mail adresi filan yazdım..sonra ilerledim.işte bişeyi onaylarsam kartvizit gönderilecek filan yazdı..ama ben çıktım onaylamadan...bişeyde anlamadım..zaten kredi kartı nosuda vermedim..heralde bişey olmamıştır banada dimi?

olmaz bebişim yönlendirdiği bi site var amacıda o siteye üye yapmak yani. O siteye üye olup esas adres verdiysen sorun olabilirdi bu şekilde birşey olmayacak.

Bu renk seç muhabbeti tuzağın ilk adımı biz yırttık.

kızlar bende çok korkuyorum rengi seçin dedi bilgilerimi verdim ve toplu oyun başladı oynadım puana göre hediye verdi tel istedi verdim tel 4 lira düşmüş o önemli degil ama başka bişey olmaz demi başka oynayan tl veren olmadımı cevap lütfen:18::18:

evet yazdım canım :((( o iptal ücretini de başka karttan yatırın demişler ama sitelerd eokuduğuma göre o yeni kartlardan da bisürü çekim yapmışlar yani yılan hikayesi .... nasıl kurtulacağız bu işten daha önce başına gelen olduysa yazsın lütfen

Bak bu kişinin yorumu:

allahım nasıl bir bindirmedir bu mahfoldum arkadaslar sakın üye falan olmayın canon makine kazandım kart bilgilerini verdım parayı direk çektiler 32 lira sonra kimlik,kart foto. falan istedi şüphelendim herneyse ben bu siteyi unuttum 1 hafta 10 gün sonra kartımın bilgilerine bakarken 160 lira para çekilmiş ziingadan çılgına döndüm hemen müşteri hizmetlerine yazdım oda tam bir akılsız premium paket falan diyo ben diyorum ben istemedim herneyse sonra dedım üyeliğimi iptal etcem demez mi bana 39 dolar hepten kafayı yedim sonra napalım sonra zararın neresinden dönersek kardır dedik onuda verdik ve hala içime sinmedi kartı iptal ettirdim hesaplayın işte ne kadar bindirmişler neyse kesinlikle bulaşmayın.

Alıntı.

İl Tüketici Sorunları Hakem Heyeti
Adres : Aşırefendi Cad. Kocakasım Köprüsü Sok. No: 4 Ţekerhan/Sirkeci
Telefon : 0 212 514 10 92 , Fax:

İlçe Tüketici Sorunları Hakem Heyetleri
Adalar 216 3826017
Avcılar 212 5095638
Bağcılar 212 6107100
Bahçelievler 212 4419696
Bayrampaţa 212 5447405
Bakırköy 212 5716302
Beţiktaţ 212 2610029
Beykoz 216 3310417
Beyoğlu 212 2933304
Büyükçekmece 212 8839747
Eminönü 212 5133536
Esenler 212 6473810
Eyüp 212 5811279
Fatih 212 6313963
Gaziosmanpaţa 212 5640693
Güngören 212 5066364
Kadıköy 216 4143790
Kağıthane 212 2940754
Kartal 216 3534027
Küçükçekmece 212 5800058
Maltepe 216 4175590
Pendik 216 3753148
Sarıyer 212 2420255
Silivri 212 7271005
Ţile 216 7112112
Sultanbeyli 216 3988706
Ţiţli 212 2336250
Ümraniye 216 3284236
Üsküdar 216 3105466
Zeytinburnu 212 5105077
Tuzla 216 3957823

Şikayet et hemen ilgili mecralara.

http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

en sağlam şikayette BİMER e olur herhalde. Cevap veriolar en yakın zamanda.

Dilekçe hakkı de şikayet var sonra ordan yaz şikayetini. İlgilenirler.

olmaz bebişim yönlendirdiği bi site var amacıda o siteye üye yapmak yani. O siteye üye olup esas adres verdiysen sorun olabilirdi bu şekilde birşey olmayacak.

Bu renk seç muhabbeti tuzağın ilk adımı biz yırttık.

şükür ...tutuşmuştum valla:53::52: bide bilip bilmeden yonuyorum:19::18:

Bende kazanmıştım bişi ama almadım tabi sadece uyeliğim duruyo sılınmıo oda:5:

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Uygulamaya katılıp tweetleyen her 25.ve katlarındaki katılımcılara Harlem Globetrotters çift kişilik gösteri bileti veya imza gününde tanışma fırsatı.Katılın kazanın!

kızlar bakın bende renk seçip mail bilgisi falan girdim ama başka sayfa açılınca işkillendim kapattım şöyle bir mail gelmiş:

Favori renginizi seçiniz sitesinde iPad2 kazanma şansınız halen devam ediyor.
Daha önceden yarım kalan başvurunuzu tamamlamak için lütfen buraya tıklayın

Favori renginizi seçiniz

Katılımınız tamamen ücretsizdir!
Dikkatinizi çekmek isteriz ki yarışmamıza sadece kaydını onaylamış kişiler katılabilir.

Şimdiden Bol Sanş dileriz.

Sevgiler,
Aylin

Bol Şans Ekibi

Not: Bu e-postayı Favori renginizi seçiniz sitesine üye olduğunuz için aldınız.

Her zaman en yüksek kalite standartlarına uygun olmayı hedefliyoruz. Soru ve şikayetleriniz için lütfen bizimle temasa geçin. Kaydınızı iptal etmek ve başka bir e-mail almamak için buraya tıklayabilirsiniz.
Welcome to Planet49 Bu durumda kazanma şansınızı da kaybetmiş olacaksınız.

bakın en sonda kaydınızı iptal ettirmek için tıklayın yazıyoya, oraya tıkladım. şu ekran geldi:
$Adsız.webp

bilgi bankamızdan silindiniz diyo, bide sayın ziyaretçi diyo, demekki bilgilerim ellerinde yok. sizde ilk kaydı yaptıysanız gelen mailden silin hemen.

kızlarr çok üzüldüm nasıl düşdünüz bu ş.sizlerin ağına nasılda belli aslında sahtekarlık olduğu şimid dayanamadım olduğu gibi abuk şeyker yazar girdim banada %95 ı phone 4s indirimi ve Amerikaya giriş hakkı verdiler :((((( çok üzüldüm çokkk geç kalmadan bilişim suçlarına başvurunuz yapın lütfennn

Back
X