Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar suçladığımdan değil yanlış anlaşılma olmasın ama bunu kim yayınlamıştı burda?

kızlar bu ne ya şimdi korkanlar oraya kredi kart numaralarınımı verenler yoksa üye olmak la birşey olurmu

ben kart numarası f,lan vermdim üyeliktede ne vardıki ad isim adres tel email adresi

ben ısım adresde vermedımmm

ben yayınladım canım.

tamam canım. umarım senin başınada bişey gelmemiştir. bide dedim acaba dışardan birileri girip link verip çıkıyomudur diye o yüzden yani yanlış anlama, öyle bişey olursa tanımadığımız kişilerin verdikleri linke temkinli yaklaşalım diye sordum.

tamam canım. umarım senin başınada bişey gelmemiştir. bide dedim acaba dışardan birileri girip link verip çıkıyomudur diye o yüzden yani yanlış anlama, öyle bişey olursa tanımadığımız kişilerin verdikleri linke temkinli yaklaşalım diye sordum.

yok canım yanlıs anlasılcak bi durum yok,günde kimbilir kaç tane kampanya çekiliş vs. paylaşıyoruz. var ise bir yanlışlık önemli olan hep birlikte çözüm bulmamız.

geçmiş olsun kızlar, üzüldüm sizin adınıza. umarım sorunsuz bir şekilde kurtulursunuz o siteden. ben facebookta büyük firmalar harici, blog olsun, başka web siteleri olsun oralara pek girmiyorum. sonuçta kötü niyetli insan çok. TC numaramı ise ancak büyük firmalara veriyorum. Kredi kartı numaramı hayatta kimseye vermem. büyük hediyeler veriyoruz diye reklam yapan bilinmedik firmaların kampanyalarına katılmayın. bundan sonra daha dikkatli olun :17:

Sitemizde şuanda yayında olan “Roman” kampanyasında Elbise ve Bluz kategorileri altında sırasıyla kaçar adet ürün bulunduğunu yazın. Cevabınızı yazarak yarisma@vipdukkan.com adresine gönderen il 10 kişi Albümde paylaştığımız Essencia marka şık ev dekoratif ürünlerinden veya mutfak ürünlerinden birinin sahibi olacak. Yarışma sonuçları 15:00’de açıklanacaktır. Bu post altında paylaşılan cevaplar kabul edilmeyecektir .

ÇAYKUR
‎#DemliMuhabbet katılımları sona erdi. Kampanya sonuna kadar katılım gösteren her 50. kişi 6'lı çay seti kazanma şansını yakaladı. Son haftanın kazanan isimleri huzurlarınızda...

gene yokuumm

ÇAYKUR
‎#DemliMuhabbet katılımları sona erdi. Kampanya sonuna kadar katılım gösteren her 50. kişi 6'lı çay seti kazanma şansını yakaladı. Son haftanın kazanan isimleri huzurlarınızda...

gene yokuumm

:53: inanamıyorum yokuumm, ne kadar garip hep olurum halbuki :19: bu ne yaaaaaaaaaaa

Back
X