Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gunaydın kızlar benm polısan hedıyem halen gelmedı admın surat kargo ıle gonderıldı dıo aradım adnınıza kayıtlı paket yok dıolar var mı baska gelmeyennnn :2:

Merhabalar;

14 Mayıs'ta başlatmış olduğumuz ve 20 Mayıs'ta sona eren yarışmamıza katılarak Vaseline Hediye Sepeti kazanan 10 takipçimiz aşağıdaki gibidir:

1. Meziyet Bozova
2. Tuğçe Değirmenci
3. Hülya Öztürk
4. Yasemin Bakan
5. Zehra Ariç Damat
6. Burcu Gözübüyük
7. Esen Gültekin
8. Seda Aydemir
9. Ergin Tuğba Paşaoğlu
10. Elif Yarım

Sağlıklı ve keyifli günler dileriz!

Kampanya kazananlarımızla öncelikle eposta yoluyla iletişime geçilecektir. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda eposta adresi ve telefon numarası esas alınır.

TRINGER hediyeli kampanyamız sona ermiştir. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Kazananlar: Ezgi Özkul Çetiner ve Leyla Akkuş.

tchibo çek isteyen varsa son 50 dk.trendyol veya limango 20 tl. veya markafoni ile adresime aktaranla değişebiliriz.

kızlarrr yardım edin philips ten mail geldi marka elçisi oldunuz diye powerproyu % 50 indirimli alabiliyorum süpürgemdende memnun değilim ama napsam alsam mı avantajlı mı sizce bedava olaydı iyiy di ama kararsız kaldım

İKEA da Evin Küçük Beyi isimli bir oyun başlamış . Puan sıralaması falan var ama hediye ile ilgili birşey göremedim ben .

Bugün saat 15:00'te başlayacak olan "Vivikea ile Doymuyoruz Kazanmaya" yarışmasına katılın, vivikea.com sitesinde saklı cümleyi doğru tamamlayan ilk 20 kişi arasına girerek Vivikea'dan şahane hediyeler kazanma şansını yakalayın!
GONDOL

Back
X