Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar tchibo 3 kere aldım ben ama artık cıkmıo cikolatasepetide cok güsel resimli cikolata siparis ettim 17 tane kare mini cikolata üstünde eşimle resmimiz var 5 tl verdim bence onuda degerlendirin güzel bir hatıra

lyl almıssın valla.gule gule kullan.bıde ben alabılsem.

ya bu fyonkta bana niye çıkmıyo tchibo 1 kere yakalayabildim daha bu nedir yaaa :( ben ne şanssızım yaa :(

ya bu siemens sonuçları ne zaman açıklayacak acaba? yarışma bile bitmemiş daha :44:

bide hatırlayan varmı en güzel anneler günü anınız diye bi yarışma vardı neydi ooo :44: çok dalgın oldum son zamanlarda.. bu arada yarın bana sütaştan gelecekler, kaşar peyniri aldım kötü çıktı, şikayet ettik sitelerine yarın gelebilirmiyiz diye aradılar, bende gelin dedim, bakalım niye geliyolar :9:

ınanılmaz Olaylar Facebook’u sarıyor, Kazananlar Kulübü üyeleri İnanılmaz Yemek Tariflerini ve İnanılmaz Kırmızı Beyaz fotoğraflarını Facebook’ta paylaşıyor! Siz de inanılmaz yemek tarifinizi paylaşarak Fairy Platinum’dan anında 3 TL indirim kazanabilir; İnanılmaz Kırmızı Beyaz uygulamasına katılarak İnanılmaz kırmızı – beyaz fotoğrafını yükleyerek, önce Ariel Parlak Renkler’de 2 TL indirim kazanıp, sonra çekilişle belirlenecek 100 kişiden biri olarak 5 kg Ariel Parlak Renkler kazanabilirsiniz. Money Club Kart - İnanılmaz Yemek Tarifleri | Facebook Money Club Kart - İnanılmaz Kırmızı-Beyaz Fotoğraf | Facebook

Ücretsiz kupon dağıtan xxxxxxxxxx sitesinden alınacak kupon ile,tüm ebebek mağazalarından yapılacak her 100 TL'lik Philips Avent ürünü alışverişinde 25 TL Hediye Çeki kzanabilirsiniz.

Kampanyadan faydalanmak öncelikle siteye üye olup kod almanız gerekiyor.Sitede ebebek firması ve daha birçok firmanın başka kuponlarıda var.

xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X