Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

moneyden hiç bişi anlamadımkızlar biri bana anlatsın
şimdi bir kartıma yüzde 75 alabildim diğer 2 kartı denedim diyoki bu kart daha önceden promosyona kaydedilmiştir diyo ne demek bu:26:

canım sleepy homa hiç alma aynı şartlar nedeniyle ben aldım kalitesi düşük çarşafı ile nevresimi aynı kalite olmayan kumaştan yapmışlar benim geri yollamak aklıma gelmedi aldım bir defa hiç tavsiye etmem daysin colur ürünü ama hiç alakası yok
NEDEN BU KADAR GEÇ cevap verdin aşk olsun siparişi onayladım bile inşallah içime siner artık ne yapsamkiiii :'(:19::18:

Son düzenleme:
NEDEN BU KADAR GEÇ cevap verdin aşk olsun siparişi onayladım bile inşallah içime siner artık ne yapsamkiiii :'(:19::18:[/QUOcanım gördüğüm anda yazdım 2 günde gönderiyorla beğenemzsen yollarsın çarşafları güzel yıkadım bişi olmadı ama nevresimlein desenli yüzü başka kalite kumaş ve çok ince
inşallah sana iyisi gelir ben şumor desenlerden almıştım gerçi fiyatı ucuza geliyor ama genede benim pek içime sinmedi

NEDEN BU KADAR GEÇ cevap verdin aşk olsun siparişi onayladım bile inşallah içime siner artık ne yapsamkiiii :'(:19::18:[/QUOcanım gördüğüm anda yazdım 2 günde gönderiyorla beğenemzsen yollarsın çarşafları güzel yıkadım bişi olmadı ama nevresimlein desenli yüzü başka kalite kumaş ve çok ince
inşallah sana iyisi gelir ben şumor desenlerden almıştım gerçi fiyatı ucuza geliyor ama genede benim pek içime sinmedi

ne o altıncı caddeden mı yaptınız

NEDEN BU KADAR GEÇ cevap verdin aşk olsun siparişi onayladım bile inşallah içime siner artık ne yapsamkiiii :'(:19::18:[/QUOcanım gördüğüm anda yazdım 2 günde gönderiyorla beğenemzsen yollarsın çarşafları güzel yıkadım bişi olmadı ama nevresimlein desenli yüzü başka kalite kumaş ve çok ince inşallah sana iyisi gelir ben şumor desenlerden almıştım gerçi fiyatı ucuza geliyor ama genede benim pek içime sinmedi
inşallah dediğin gibi olur canımcımm belki benim aldığım iyi gelir artık uğraş dur yoksaa benim aldığım bu ürün bakalım artık kısmet $troya-pembe.webp

Back
X