Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar money deki ürün kartımıza yüklenmişmi nereden göreceğzi?
NEDEN BU KADAR GEÇ cevap verdin aşk olsun siparişi onayladım bile inşallah içime siner artık ne yapsamkiiii :'canım sleepy homa hiç alma aynı şartlar nedeniyle ben aldım kalitesi düşük çarşafı ile nevresimi aynı kalite olmayan kumaştan yapmışlar benim geri yollamak aklıma gelmedi aldım bir defa hiç tavsiye etmem daysin colur ürünü ama hiç alakası yok
NEDEN BU KADAR GEÇ cevap verdin aşk olsun siparişi onayladım bile inşallah içime siner artık ne yapsamkiiii :'19::18:[/QUOcanım gördüğüm anda yazdım 2 günde gönderiyorla beğenemzsen yollarsın çarşafları güzel yıkadım bişi olmadı ama nevresimlein desenli yüzü başka kalite kumaş ve çok ince
inşallah sana iyisi gelir ben şumor desenlerden almıştım gerçi fiyatı ucuza geliyor ama genede benim pek içime sinmedi
NEDEN BU KADAR GEÇ cevap verdin aşk olsun siparişi onayladım bile inşallah içime siner artık ne yapsamkiiii :'19::18:[/QUOcanım gördüğüm anda yazdım 2 günde gönderiyorla beğenemzsen yollarsın çarşafları güzel yıkadım bişi olmadı ama nevresimlein desenli yüzü başka kalite kumaş ve çok ince
inşallah sana iyisi gelir ben şumor desenlerden almıştım gerçi fiyatı ucuza geliyor ama genede benim pek içime sinmedi
ne o altıncı caddeden mı yaptınız
ne güzelmiş...bi defasında o la la dedi :)diğerinde o mon döööö
![]()
inşallah dediğin gibi olur canımcımm belki benim aldığım iyi gelir artık uğraş dur yoksaa benim aldığım bu ürün bakalım artık kısmetNEDEN BU KADAR GEÇ cevap verdin aşk olsun siparişi onayladım bile inşallah içime siner artık ne yapsamkiiii :'19::18:[/QUOcanım gördüğüm anda yazdım 2 günde gönderiyorla beğenemzsen yollarsın çarşafları güzel yıkadım bişi olmadı ama nevresimlein desenli yüzü başka kalite kumaş ve çok ince inşallah sana iyisi gelir ben şumor desenlerden almıştım gerçi fiyatı ucuza geliyor ama genede benim pek içime sinmedi
![]()
ne o altıncı caddeden mı yaptınız
evet ordan yaptım