Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ariş:

Bu haftanın (18-25 Mayıs) talihlisi; Filiz Sönmez AYAZ. Kendisini tebrik ediyoruz.
Yeni yarışma sorumuz birazdan geliyor. Herkese bol şans

katılmadımki :1:belki katılan olur diye paylaştım:1:cok sagol Allah razı olsun bi doguramadım gitti:14::14:

canım maşallah..zamında gelmiş...kız sanırım değilmi? genelde erkkler böyle geçikir ama senin kız yerinden memnun demekki:9:

kızlar yaa www.fyonk.com herkes burdan birbirine hediye tchibo çekler gönderdi. fakat ben bu çeki hiç bi zaman görmedim aklıma geldikçe kontrol ediyorum ama yok. bittimi acaba tchibo kampanyası :44::44::44::44:

benimde bi ara öyle oldu ama nerdeyse 1 hafta sonra gitti..:50:

$314142_363672530352949_158659600854244_956680_456833709_n.webp

:31::31::31::31::31:

İnsanoğlu tuhaf. 2000 Face hesabı olan gördüm :( Ayrıca kazandığı hediyeleri satan kampanyacılar var :)

İŞTE BU HAFTAKİ SORUMUZ:
Ariş Semboller Koleksiyonu Adinkra serisinde yer alan ve resimde gördüğünüz sembolün adı nedir?
Doğru cevabı kampanya@aris.com.tr adresine gönderin.
Duyuruyu beğenip paylaşın, 1 Haziran Cuma günü sürpriz hediye kazanma fırsatını yakalayın

arkadaşlar bugün çok kötü bir kaza geçirdim merdivenlerden yuvarlandım ve hastanelik oldum ayağım çok kötü şuan sargıda ve yatıyorum rabbim bir daha kimseye böyle birşey yaşatmasın :2:

arkadaşlar bugün çok kötü bir kaza geçirdim merdivenlerden yuvarlandım ve hastanelik oldum ayağım çok kötü şuan sargıda ve yatıyorum rabbim bir daha kimseye böyle birşey yaşatmasın :2:
geçmiş olsun..allah beterinden korusun..
canım maşallah..zamında gelmiş...kız sanırım değilmi? genelde erkkler böyle geçikir ama senin kız yerinden memnun demekki:9:

Evet canım zamanım geldi ama címcime kızımın dogmaya niyetí yok acayíp stres icindeym cok sıkıldım:14:

:emir_bebek:akıllı kız naapsın, sıcacık orada oturuyor.:21:.doğumun normal mi olacak canım?şimdilik öyle galiba?sezaryan olsaydı beklemezdin tabi ki?
ismi ne olacak bebişin?

geçmiş olsun canım Allah korumuş, hemencik iyileşirsin inşallah..

Back
X