Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar cillit bang den kazandıgım migros cekim geldi.boyle cok iyi oluyomus vallla:))en kısa zamanda alısverişimi yapıcam:21:

yaaa yine hicbirinde adim yok
ceklerinizi gule gule harcayin hanimlar,:43::43: banada ciksa ne iyi gelirdi su ara

arkadaşlar daybuyday hediye çeki gelmeyen ve 50tl üzeri alışveriş yapacak olan varsa verebilirim.
ben kullanmayacağım.

kızlar yaa banada kipadan çek gelicekti bugün ama ayrıldığım işyeri adresini vermiştim elime geçmedi daha yeni adresimi verdim umarım tekrar gönderirler :ssz: kotex de kazanmıştım oraya bırakmışlar ona da ulaşamadım çok efkarlıyım hediye kazanıyorum elime geçmiyor :ssz:

https://www.facebook.com/komilizeytinyagi

Komili Zeytinyağı

Sofralarınızı ziyafete çeviren Komili ile yemek bilginizi konuşturmaya hazır mısınız? Sıcak lezzetlerde Komili Riviera ve soğuk lezzetlere tadını veren Komili Sızma Zeytinyağı ile lezzeti keşfedin, 1 lt Komili Sızma ve Komili Riviera kazanma şansını yakalayın!

arkadaşlar sizlere kocaman teşekkür ederim...... bebeğime bakımdana aradılar hediye kazanmışım adres istediler.hepinize kocaman teşekkrler ve kocaman öptüm :) ilk hediyem hatta ilk anneler günü hediyem diyebilirim. 3 aylık bi bebişim var

stanbul ve İzmir Optimum’a özel, yarışmamız az sonra Facebook sayfamızda!

İstanbul Optimum’dan 5 kişiye Burger King Chicken Royale Menü ve İzmir Optimum Cinemaximum’dan 10 kişiye tek kişilik sinema bileti verilecektir.

Cevaplarınızı İstanbul’lular istanbul@optimumoutlet.com‘a ; İzmir’liler izmir@optimumoutlet.com ‘a ad, soyad ve telefon numaranız ile birlikte yollamayı unutmayın!https://www.facebook.com/optimumoutlet

arkadaşlar sateen den ilk 1000 kişiye indirim kuponu verilmiş. benim hesabımada yüklenmiş. 100 tl üzerine 10 lira indirin isteyen varsa verebilirm

Eko Halı
GELENEKSEL CUMA GÜNÜ YARIŞMASI - 6

01/06/2012 Cuma günü yapılacak olan "Geleneksel Cuma Günü Yarışması - 6" a katılarak 1 adet SEDEF PUF kazanan 3 kişiden biri olma fırsatını yakalayın.
Sorular 02/06/2012 Cuma günü Facebook sayfamızda yayınlanacaktır.
Not:" Hediye Sedef Puflarımızın renkleri görsel de belirtilen 4 renk arasından seçilecektir."

Back
X