Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birleşiyor fakat hile yaparak birleştiriliyor.limangoda olayın farkına varıp sipariş iptali yapıyormuş. deneme derim.![]()
denedim biliyorumdan gelio icinden mektup cıkıo görmedinmi bacımmmmm:d:d:d ekstra bide p&gden gelcek yuhiiiii
canım elimde şu kırmızı kutuların tepelerinden var bir tane işini görür mü ? bir kenara koymuştum uğraşmadım sonra daarkadaşlar elinde coca cola kodu olup kullanmayan varsa bana verebilirmi_? bişey alıcam ve bi türlü toparlıyamıyorum![]()
kargo geldı vede panten setım geldı
ben kazanmamıstım dıye hatırlıyorum
sok oldum
Eki Görüntüle 440505![]()
güle güle köpür canım..PG den mi? denedim biliyorum dan mı?
denedim biliyorumdan gelio icinden mektup cıkıo görmedinmi bacımmmmmekstra bide p&gden gelcek yuhiiiii
güle güle köpür canım..PG den mi? denedim biliyorum dan mı?
kızlar bır yarısma vardı cark cevıroduk hangısıydı o hepsı burdanda50 tl cek verıodu
Ege ve Akdenizde ikamet eden arkadaşlara geçmiş olsun.6.1 Deprem olmuş.Allah bir daha göstermesin.
Yaseminciğim bebişin ne yapıyor?
intel tr nin yarışmasıydı ama bitti canım![]()
Depremí yasyan arkadaslara cok gecmısolsun.Bebegım bu aralar híc durmuyo súrekli aglıo,sùrekli meme almak ístiyo(uyumada uyumuyo.Napcam bílmyorum
(Yarın doktora gítcem ìnşallah ters bir durum yoktur
(
sagol tatlım sansıma kuseyım o zaman![]()
Depremí yasyan arkadaslara cok gecmısolsun.Bebegım bu aralar híc durmuyo súrekli aglıo,sùrekli meme almak ístiyo(uyumada uyumuyo.Napcam bílmyorum
(
(