Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hediye cekim olmasa alacak bir sürü şey bulurum 100 tl cekim var alacak bişi bulamıyorum daybuydayde arızalık resmen yaaaaa ufffff

kızlar limangoda kargo bedava çekim var 3 adet. isteyen varsa alabilir. karşılığında birşey istemiyorum. özel mesaj atın. son kullanımı bugün

Depremí yasyan arkadaslara cok gecmısolsun.Bebegım bu aralar híc durmuyo súrekli aglıo,sùrekli meme almak ístiyo:((uyumada uyumuyo.Napcam bílmyorum:((Yarın doktora gítcem ìnşallah ters bir durum yoktur:((

ayaklarını karnına doğru çekiyor mu? benim oğlum çekerdi 20 günlüktü o zaman idrar yolu enfeksiyonu olmuş ondan ağlardı ve memeyi hiç bırakmaz beni emzik gibi kullanırdı.Sonra iğneyle tedavi oldu 1 haftada düzelmişti.İnşallah böyle bir durum değildir
genel kültür amaçlı yazdım canını sıkma yarın olsun bakalım nesi varmış prensesin :nazar:

Depremí yasyan arkadaslara cok gecmısolsun.Bebegım bu aralar híc durmuyo súrekli aglıo,sùrekli meme almak ístiyo:((uyumada uyumuyo.Napcam bílmyorum:((Yarın doktora gítcem ìnşallah ters bir durum yoktur:((

Hayırlı Sabahlar
Canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin. Nazarlardan korusun.İnşallah önemli bir rahatsızlığı yoktur.

günaydın hanımlar, bol kazançlı bir hafta olsun, teknosadan usb bellek kazanmışım :16: bugün evlilik yıldönümümüz kocama hediye edeyim bari :9:

günaydın hanımlar, bol kazançlı bir hafta olsun, teknosadan usb bellek kazanmışım :16: bugün evlilik yıldönümümüz kocama hediye edeyim bari :9:

kadınlar kadar zeki olamaz bu erkekler, usb verip karşılığında daha büyük bir hediye mi bekleyeceksin canım :)
kızma sakın ben de olsam öyle yapardım çünkü :)

selam kızlaaarrr oğlanı uyuttum geldim ama çok zamanım yok:) ben de ülker ducrostan baharat kazanmışım ne gelcek ne kadar gelcek bilmiyorum ama olsun:)

kadınlar kadar zeki olamaz bu erkekler, usb verip karşılığında daha büyük bir hediye mi bekleyeceksin canım :)
kızma sakın ben de olsam öyle yapardım çünkü :)

ah be güzelim benim eşim saolsun o taraklarda bezi yok, hatırlarsa ne ala :19: garip geliyo şimdi belki size ama ben alıştım artık napiyim bu adam böyle özel günleri hatırlamaz pek, nadiren, öyle pahalı hediyeler falan beklemiyorum yani :34: evimin huzuru bereketi eksik olmasın napiyim :49:

Back
X