Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ceydacım saol cevap için bişi daha sorucam şu arieli oynayıp duruyorum ama hiç isim misim istemiyor adresde vermedin kazananı nasıl belirlicekler ya

ceydacım saol cevap için bişi daha sorucam şu arieli oynayıp duruyorum ama hiç isim misim istemiyor adresde vermedin kazananı nasıl belirlicekler ya

valla canım bende tam bilmiyorum ama sayfada böyle bi açıklama yapmışlar;

Uygulamamız kendisini yükledikten sonra Hemen Başla ikonunu göreceksiniz. Butona tıkladığınızda ekranda küçük bir kutucuk belirecek. Bu kutucuğa iletişim bilgilerinizi girebilirsiniz. Başarıyla bitirilen her oyun sizlere sürpriz hediyeler için çekiliş şansı verecek.

demekki ilk başta giriliyor iletişim bilgileri

valla canım bende tam bilmiyorum ama sayfada böyle bi açıklama yapmışlar;

Uygulamamız kendisini yükledikten sonra Hemen Başla ikonunu göreceksiniz. Butona tıkladığınızda ekranda küçük bir kutucuk belirecek. Bu kutucuğa iletişim bilgilerinizi girebilirsiniz. Başarıyla bitirilen her oyun sizlere sürpriz hediyeler için çekiliş şansı verecek.

demekki ilk başta giriliyor iletişim bilgileri

sorunda burda canım bana öle kutu mutu çıkmamıştı:18:

pantene i hiç beklemyordm annem sabah telefon etti işyerinden geldi diye şaşırdım katılan herkese göndermeleri güzel bir incelik olmuş hele de anneler gününde bir de not koymuşlar notun ağı gitmiş bağı kalmış gerçi de:1: teknosadan bşy kazanamamışm oysa ki en umutlu olduğum şeydi o kdr oyndım ve çoğu doğruydu o kdr kişiden 1 tane bile çkmaz adım ya:43: bir de evimisterde bir oyun var 5 tanesini buldum kalan 5hakkımda da doğru linki kopyaladığmdan emin olduğum halde kabul etmyor insanları oyalamaktan başka bşy değil hatalı oyunlara sinir oluyorum neyse ki çoğu kişide aynı soorun varmış ama yine de snrden küplere bindiriyo adamı bn de bıraktım:63:

Kızlar pantene de sadece videoları izlemek yeterli mi oluyor ? Ne yapmak gerekiyor?

Back
X