Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu amk spor ne oldu çekilişi dün gece olacakdı resmide silmişler..şikayet edielim kızlar birlikden güç doğar....

slm herkese:9:

rexona siyaha davet uygulamasından kazandığım deodorantları money kartıma bir türlü yüklememişlerdi.

unilever in tüketici telinden aradım deo um bugün adresime geldi. çok ilgili davranıyorlar.

tel no:444 25 19

yalnız sadece arayan kişinin adına gönderim yapıyorlar.benim annem kardeşim vs. adına yüklediklerim de vardı. deo nun kokusunu pek beğenmediğim için istemeyeceğim.

Bunerang markalı dekoratif puf modellerimiz ( HEDİYE YARIŞMALI ) (28 fotoğraf)
Bunerang marka dekoratif puf modellerimiz tamamlanıyor. Bu Sürede sizlerede hediyeli bir yarışma ile duyurmak istedik. Yarışma şartları : Tek yapmanız gereken GERÇEKTEN beğendiğiniz modeli seçip paylaşmanız.Yarışmayı kazanan kişiye beğendiği model ücretsiz kargo ile hediye olarak yollanacaktır. Yarışma bitiş süresi : 9 Temmuz Pazartesi günüdür. Her bol şans....:)

Bunerang marka dekoratif puf modellerimiz tamamlanıyor. Bu Sürede sizlerede hediyeli bir yarışma ile duyurmak istedik. Yarışma şartları : Tek yapmanız gereken GERÇEKTEN beğendiğiniz modeli seçip paylaşmanız.Yarışmayı kazanan kişiye beğendiği model ücretsiz kargo ile hediye olarak yollanacaktır. Yarışma bitiş süresi : 9 Temmuz Pazartesi günüdür. Her bol şans....:)

bu rexona şaka mı , bana mı böyle denk geldi, ben okuyamadım da hadi seçenek bile işaretleyemdim karşımdaki 6 felen yapıoyor , dalga geçiyorlar herhalde benimle :52::51:

bu rexona şaka mı , bana mı böyle denk geldi, ben okuyamadım da hadi seçenek bile işaretleyemdim karşımdaki 6 felen yapıoyor , dalga geçiyorlar herhalde benimle :52::51:

millet çok fazla oynadığı için soruları da şıkları da ezberliyor, o yüzden soru çıkar çıkmaz yanıtlıyorlar. biz de öyle bakıyoruz :)

lera fresca da katılm koşllarını okudum hüsrana uğrdım istnbul dşına gönderm yapılmıyomuş ayrıca en aaz 100 oy almak gerekyomuş diğerleri ilk 50ye girsede silinyomuş artk uğrşmıycam ilk 50nin içndeyd,m ama ne istnbuldaym ne 100e kdr tamamalarım

20 tl limit gelmeden göndermiştim çeki. gelen mailde 10 tl diyo limit.denemedim ama önceden alınan çeklerde de mi geçerli bu alt limit?

bende 10 tl limitli tam 12 cek var:D hepsi gecersiz oldu malesefff 10 tl limitli olarak gelen eski cek kodlarını girince gecersiz kod uyarısı cıkıoooo

kızlar şu ziromani.com da kampanya ne zaman başlayacak. bi bilgisi olan var mı. 3 gündür 7/24 açık sayfa hala daha başlamadı. 1 temmuz diyodu.

Ayrıca hediye kazanan herkesi tebrik ediyorum. çünkü yıllardır, katılmadığım çekiliş, beğenmediğiim sayfa kalmadı tek bir şey bile kazanamadım ya .. resmen şanssızın dibiyim yani. :27:

Dün DASK kumbaram geldi. Hiç birşey kazanamıyorum bari onunla avunayım.

canım senden kargo parası aldılar mı? benden 4 TL aldılar, plastik bi kumbara hiç değmezdi doğrusu :20: şöyle hediye gönderince kargo parası aldılar mı uyuz oluom :22:

bu arada Detandan kazanmışım, Loreal Professionel Türkiye'den şampuan kazanmışım :21::21::21: :36:

Back
X