lidyana 10 gün önce 10 tl üstü siparişlerdi,yeni değişmiş yani,bende yapamadım çek geçersiz dedi.anne yarışmasında iptal edicez deyip sonra 2-3 gune göndericez mi demişler? anlamadım
İlk verilen 2-3 siparişinizi yollarız demişler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lidyana 10 gün önce 10 tl üstü siparişlerdi,yeni değişmiş yani,bende yapamadım çek geçersiz dedi.anne yarışmasında iptal edicez deyip sonra 2-3 gune göndericez mi demişler? anlamadım
arkadaşlar sütaş bardağı gelen oldu mu? Dağıtıma 1 temmuzdan sonra başlanacaktı yanlış hatırlamıyorsam.
kızlar annelütfen de davet gönderemiyorum ben mailleri yazıyorum ama giriş yaptığınızdan emin olun yazıyo:44::44::44:
Hiç giriş yapmadan anasayfada arkadaş davet et falan diye yuvarlak amblem var ona tıkla orada 1 yazan yerde üye girişi der oradan girererk maillere davet at cnm![]()
bende davet etim üye oldum çek kodu falan gelmedi hesabımda boş
banada gelmedi çek filan bekleyelim bakalım yarın gelir herhalde
banada gelmedi çek filan bekleyelim bakalım yarın gelir herhalde
alışveriş yapan arkadaşlar kod hemen geldimi geldiyse nereye geldi acaba:)
kod gelmio alısverisi tamamlayınca kutucuk cıkıo ayrıca pazartesi siparisler dikkate alınıomus filan denmiş sacma bence sözleşme var uymak zorundalar hepsinide göndermek zorundalar yasal prosedür vaar ve kargo bedava icin yarın son günnnn
ben 4 tane sipariş çıktım ama 10 tl üstü sanırım sorun olmazbugun mu verdinz ,birde kaç kere verdiniz.ben 3 kere verdim. inş gelir 8 aylık hamileym ihtiyacımda var bakalım