Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

lidyana 10 gün önce 10 tl üstü siparişlerdi,yeni değişmiş yani,bende yapamadım çek geçersiz dedi.anne yarışmasında iptal edicez deyip sonra 2-3 gune göndericez mi demişler? anlamadım

İlk verilen 2-3 siparişinizi yollarız demişler

arkadaşlar sütaş bardağı gelen oldu mu? Dağıtıma 1 temmuzdan sonra başlanacaktı yanlış hatırlamıyorsam.

kızlar annelütfen de davet gönderemiyorum ben mailleri yazıyorum ama giriş yaptığınızdan emin olun yazıyo:44::44::44:

Hiç giriş yapmadan anasayfada arkadaş davet et falan diye yuvarlak amblem var ona tıkla orada 1 yazan yerde üye girişi der oradan girererk maillere davet at cnm :34:

8 tane aynı adresi kullandıysa yollamamaları dogal bence ben hepsine hemen hemen farklı adres yazdım

İspanya’da Atletico Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Turan’ın ortağı olduğu internette takı satan lidyana.com sitesi e-ticaret alanında rekora koşuyor. 5 ay önce 100 bin lira sermayeyle kurulan sitenin değeri tam 30 milyon liraya fırladı.

alışveriş yapan arkadaşlar kod hemen geldimi geldiyse nereye geldi acaba:)

kod gelmio alısverisi tamamlayınca kutucuk cıkıo ayrıca pazartesi siparisler dikkate alınıomus filan denmiş sacma bence sözleşme var uymak zorundalar hepsinide göndermek zorundalar yasal prosedür vaar ve kargo bedava icin yarın son günnnn

Son düzenleme:
kod gelmio alısverisi tamamlayınca kutucuk cıkıo ayrıca pazartesi siparisler dikkate alınıomus filan denmiş sacma bence sözleşme var uymak zorundalar hepsinide göndermek zorundalar yasal prosedür vaar ve kargo bedava icin yarın son günnnn

kutucuk çıkıyo kodu girin yazıyo ama

kızlar yeni üyeler her yarısmayı detaylı anlatırsak yandık hepsi var eski sayfalarda azcık araştırın nolur hepimiz bu şekilde yaptık sizde yapın lütfen ufak tefek seyler tabisorulur da detaylı anlatımlar filan sıkıntı azcık arastıralım lütfen

Back
X