- 4 Ağustos 2009
- 713
- 1
- 641
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr ben anne lütfeni hala anlamadım. kod falan nereye geliyo yapamadım![]()
benmde gelmedi bakım setim beklemedeyim onlara güvenip şampuanda almadım inş gelir yakında.
bende beklemedeyim daha.kişi sayısı fazla olduğundan anca gelir diolar.gelir inş
evet bana da kod gelmedi mailime 10 tl kazandınız hemen kullan diyor tıklıyorum ama kampanya kodu olmadığı için alışveriş yapamadım dün mail attım amamcevap vermed,ler
kızlarr ben anne lütfeni hala anlamadım. kod falan nereye geliyo yapamadım![]()
evet bana da kod gelmedi mailime 10 tl kazandınız hemen kullan diyor tıklıyorum ama kampanya kodu olmadığı için alışveriş yapamadım dün mail attım amamcevap vermed,ler
yokum ama bir arkadaşımın ismi var kk dan![]()
aynen benimde öyleeee offfff:2:![]()
kızlar annelütfenden bende cuma günü bir kaç alışveriş yaptım arkadaşımada söylemiştim. o da bütün mail adresleriyle üye olup bir sürü şey almış anasını ağlatmış anlayacağınızsonra siteden aramışlar arkadaşımı demişlerki siz sanırım devamlı kendi kendinizi davet edip alışveriş yapıyorsunuz bu şekilde olmaz o yüzden yalnızca ilk aldığınız ürünü göndereceğiz diye. aynı isim ve aynı adresi yazınca dikkat çekmiş tabi. bende 3 tane farklı mailden bişeyler almıştım. yalnızca 1 tanesini gönderdiler. büyük ihtimalle diğerleri gelmeyecek. bilginiz olsun
yok artıkkk hepsine aynı adres ve ismimi vermişe tabi gelmemesi dogal ben 20 hesap yaptım 15 farklı adresle gelmemesi söz konusu olamaz cok fena yaparım onlarıııı
:2::2::2::2:
![]()
15 farklı adresi nerden buldun
ayrıca kredi kartı numarası aynıysa ondan da anlayabilirler.