Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Paylaş-Kazan Kampanyasının Kazananları Belli Oldu ! İsmi Listede Olan Üyelerimiz Adres ve Beden Bilgilerini Bize Göndermelerini Rica ederiz.

NOT: Sadece Üst Grup Gönderilecektir
Bilgileri, paylaskazan@wzone.com.tr adresine gönderebilirsiniz...

*Sefa Gültekin
*Öznur Gökdemir
*Zekeriya Dertsiz
*Meryem Özten
*Vesile Gökalp
*Nurtül Tül
*Halime Balta
*Rahime Beykal
*Filiz Yıldırım
*Oguz Taha
*Melek Bilgi
*Aslı Ece Önder
*Serkan Korubaşı
*Belgin Kan
*Canan Çelik
*Selçuk Karadağ
*Gülben Konu
*Emre Mutlu
*Neslihan Sezer
*Zeyneb Sevde Uysal
*Onur İnci
*İbrahim Çamur Özer
*Serhat Özyurt
*Melek Tuncer
*Sevinç Kahveci
*Osman Tayyar
*Betül Öztaş
*Osman Tosun
*Nur Çetinkaya
*Azize Geleri
*Aysel Özüpek
*Ajdan Sezer
*Tuğba Er

"Parlayan Kadınlar Kulübü" Haftanın Ödülü kampanyamızda kazanan talihliler aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

- Deniz Küçük - Perihan Tekeli - Sündüz Demir - Hakan Yücelen - Elvan Balcı Tebrik ederiz!

Çocuğumun Herşeyi:emir_bebek:
***BEĞENİN KAZANIN***
21 TEMMUZ TARİHİNE KADAR SAYFAMIZI;

Çocuğumun Herşeyi | Facebook

ÇEKİLİŞLE;
1 KİŞİYE PİYASA DEĞERİ 40 TL OLAN ''BBEK VE ÇOCUK ANSİKLOPEDİSİ'',
1KİŞİYE SEMA MARAŞLI'NIN EVLİLİK ÜZERİNE YAZMIŞ OLDUĞU DÖRT KİTAP,
1 KİŞİYE DE MEHMET PAKSU'NUN KALEMİNDEN AİLE HAYATI ÜZERİNE MAHREMİYET OKULU SERİSİNE AİT ÜÇ KİTAP HEDİYE. ÜSTELİK KARGO PARASI DAHİ ÖDEMEDEN.

kızlarr ben anne lütfeni hala anlamadım. kod falan nereye geliyo yapamadım :5::5::5::5::5::5:

evet bana da kod gelmedi mailime 10 tl kazandınız hemen kullan diyor tıklıyorum ama kampanya kodu olmadığı için alışveriş yapamadım dün mail attım amamcevap vermed,ler

kızlar üye olduktan sonra bir mail geliyor onay için o maili açtıktan sonra indirimi hemen kullana tıklayacaksınız ve sonra tekrar bir maille kullancıı şifreniz geliyor kod falan gelmiyor sonra alışverişiniz yapın ödeme kısmına gelince orada annepuanlarını kullan diye bir seçenek var o seçeneği işaretledikten sonra toplamdan düşüyor...

• Vodafone 20 TL hediye çeki kampanyasından yararlanmak için; Vodafone hatlarınızdan dbd yazarak 6666’ya gönderebilirsiniz.

• SMS ile gelecek hediye çeki kodunu “Hesabım” sayfasında yer alan “hediye çeklerim” menüsünden “hediye çekimi hesabıma yükle” ‘ye tıklayarak yükleyebilirsiniz.

• Hediye çekiniz 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir. Hediye çekiniz başka çeklerle birleştirilemez ve bölünemez.

• Hediye çekinizi hesabınıza yükledikten sonra 30 gün içinde kullanabilirsiniz.

• Keyifli alışverişler dileriz.

böyle bir şey var daybuyday de deneyen var mı? daha önce de avea da ki kodlar ve iş bankası kodlarında limitli yazıyordu ama limit olmadan ürün almıştık.

ariel kazananlar

Kazanan Yarışmacılarımız

Beşpinaz KazancıGüll PinkOnur KasapoğluMehmet OyanÖnder AkçaKuKi SemraSelda Küçüktürkücü GündüzTürkan ÇurAslı DurakHatice ÇelimliSibel Şahin AkbulutNahide AltınışıkDerya CbkZehra ÖzgönülYalçın ÇelikHacer DikduranPervin YereEsra SelimogluNihal ŞanSaffet ÇakınYamak ErdemDevrin CumdurlarTuba ŞanalGüzey ÖznurGülten BaytarIlayda UyanıkGülçin Ömer KayacıkGaye ÖzdemirDoğan AğcıCeyda SağırGözde EskinSaime KocakulakNaile PalaFatma Yıldız HarbutogluÖzge ElmacıgilEsen EcrinSonGü L AscıTüküren Terlikçi AnneÖzgür KampanyaEsin EnginÖzlem Bülbül KüçükçalgazErol ElmacıgilŞirin TurgutAycan SerttaşSerap AkdemirSoner KasapoğluTuğba BaltacıTuba KarpatVolkan UzSümbül KeskinCanan CandanMeliha AydınYeşim MertoğluNagihan YakupNecla AtaçCansu GürbüzHale MurçakAlime Nur DuranTürkan TokRamazan ArslanCanan SinmazVeli AkgülerBerna KaracaAdile KulRuken ErdemoğluNilgün TunaRamazan AltınışıkZeynep ÖztoprakÖzlem SertIrem EroğluFeyza GündoğanFeriha AkperNesrin GünerSevgi PrmkszAynur MorMustafa YıldızEsen ÖztürkDerya SoyupakŞükriye ArslanNurten OrtagünHatice CopkayaoğluDerya YalçınCanan KayaNesrin KoçHayat BaralNilüfer KaranfilYesim CoşkunEfe ÖztürkHatice SivriMualla EyönElif Gülce AbayBüşra YamanNigar DemirciIrem DönmezNesrin PaksoylardanGülcan GülAdem SoyluTuğba UzCengiz Ömer InceOya Hoşgör

kızlar annelütfenden bende cuma günü bir kaç alışveriş yaptım arkadaşımada söylemiştim. o da bütün mail adresleriyle üye olup bir sürü şey almış anasını ağlatmış anlayacağınız :9: sonra siteden aramışlar arkadaşımı demişlerki siz sanırım devamlı kendi kendinizi davet edip alışveriş yapıyorsunuz bu şekilde olmaz o yüzden yalnızca ilk aldığınız ürünü göndereceğiz diye. aynı isim ve aynı adresi yazınca dikkat çekmiş tabi. bende 3 tane farklı mailden bişeyler almıştım. yalnızca 1 tanesini gönderdiler. büyük ihtimalle diğerleri gelmeyecek. bilginiz olsun

kızlar annelütfenden bende cuma günü bir kaç alışveriş yaptım arkadaşımada söylemiştim. o da bütün mail adresleriyle üye olup bir sürü şey almış anasını ağlatmış anlayacağınız :9: sonra siteden aramışlar arkadaşımı demişlerki siz sanırım devamlı kendi kendinizi davet edip alışveriş yapıyorsunuz bu şekilde olmaz o yüzden yalnızca ilk aldığınız ürünü göndereceğiz diye. aynı isim ve aynı adresi yazınca dikkat çekmiş tabi. bende 3 tane farklı mailden bişeyler almıştım. yalnızca 1 tanesini gönderdiler. büyük ihtimalle diğerleri gelmeyecek. bilginiz olsun

yok artıkkk hepsine aynı adres ve ismimi vermiş :D e tabi gelmemesi dogal ben 20 hesap yaptım 15 farklı adresle gelmemesi söz konusu olamaz cok fena yaparım onlarıııı:D:D:D:D:2::2::2::2::kkk::kkk:

Back
X