- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bifincan daveti gönderebilcek varmı
üye birisi seni davet ediyor, kabul edip üye oluyorsun, orda soru cevaplayarak, arkadaş davet ederek sen de puan toplayıp hediyelerden alabiliyorsun.
kargo ücreti de yok. üye olduğunda ilk hediyeyi kendileri gönderiyorlar. sonrasında puanınla alıyorsun hediyeleri.
istersen ben davet gönderebilirim
kızlar valla protexten hangi arkadasım adına yarıstıysam kazandım hepsi bana sifrelerini verio onlar icin kazanıorum sanırım keramet var elimdeisteyen olursa deneyebilirim
![]()
kızlar valla protexten hangi arkadasım adına yarıstıysam kazandım hepsi bana sifrelerini verio onlar icin kazanıorum sanırım keramet var elimdeisteyen olursa deneyebilirim
![]()
ya peki bu kaçıncı sıradkine tıklıyosun genelde cnm yaa 3 keredir yapıorum hep bulamadınız diyor![]()
bencede keramet sende,ben rica etsem dener misin?
gerçi bugünlük bitmiştir dimi?
gliss hayranları, şimdi hayalinizdeki glissi anlatmanın tam zamanı!
Hadi, hayalinizdeki gliss'i bizimle paylaşın ve harika bir bakım seti kazanma şansı yakalayın!
gliss türkiye - hayalinizdeki gliss gerçek oluyor | facebook
16 ağustos sonmuş..![]()
[ı]
kadir gecesi üç defa la ilahe illallah söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. Ikincisinde cehennemden kurtulur, üçüncüsünde cennete girer.
[tefsir-i mugni]
kadir gecemiz mübarek olsun..[/ı]
:))))))))))kızlar valla protexten hangi arkadasım adına yarıstıysam kazandım hepsi bana sifrelerini verio onlar icin kazanıorum sanırım keramet var elimdeIsteyen olursa deneyebilirim
![]()
şu fıncan davetınden banada yollasanıza kızlar
valla cnm hep 1i tıklıorum kzandınız dio bende anlamadım yapamayanlar olmus bende hep 1 de oldu herkese kazandım ama tabi şans
bifincan daveti gönderebilcek varmı
bifincan davet isteyenler özel mesajla mail adreslerini göndersn yollarım daveti![]()
kızlar son 6 hakkım kaldı gönderdiklerimde üye olmuyor olucaksanız yollayım:44: