Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

üye birisi seni davet ediyor, kabul edip üye oluyorsun, orda soru cevaplayarak, arkadaş davet ederek sen de puan toplayıp hediyelerden alabiliyorsun.
kargo ücreti de yok. üye olduğunda ilk hediyeyi kendileri gönderiyorlar. sonrasında puanınla alıyorsun hediyeleri.

istersen ben davet gönderebilirim

teşekkür ederim davet aldım ilgilendiğin için sağol

2 Ağustos'ta başlatmış olduğumuz Ramazan Manisi kampanyamıza katılarak bir çift ev terliği kazanan 20 takipçimiz aşağıdaki gibidir:

1) Bircan Bingöl

2)Funda Bulut

3) Seda Örek

4) Zeynep Alpay Köylüoğlu

5) Lerzan Karabayır

6) Filiz Dilber

7) Seda Mutlu

8) Alp Aycan

9) Emel Durmuş

10) Buket Gülsün

11) Güven Karatas

12) Biğçe Melike Bülbül

13) Dilek Köse

14) Leyla Erkin

15) Çağla Şahin

16) Ece Sert Merdin

17) Gülçe Özgün

18) Hacer Tigün

19) Bry Özdl

20) Mehmet Yılmaz

Keyifli günler dileriz!

Kampanya kazananlarımızla öncelikle eposta yoluyla iletişime geçilecektir. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda eposta adresi ve telefon numarası esas alınır. :50::50::50:

kızlar valla protexten hangi arkadasım adına yarıstıysam kazandım hepsi bana sifrelerini verio onlar icin kazanıorum sanırım keramet var elimde:1::1::1::1: isteyen olursa deneyebilirim:nazar:

kızlar valla protexten hangi arkadasım adına yarıstıysam kazandım hepsi bana sifrelerini verio onlar icin kazanıorum sanırım keramet var elimde:1::1::1::1: isteyen olursa deneyebilirim:nazar:

ya peki bu kaçıncı sıradkine tıklıyosun genelde cnm yaa 3 keredir yapıorum hep bulamadınız diyor:43:

bencede keramet sende,ben rica etsem dener misin?
gerçi bugünlük bitmiştir dimi?

gliss hayranları, şimdi hayalinizdeki gliss’i anlatmanın tam zamanı!

Hadi, hayalinizdeki gliss'i bizimle paylaşın ve harika bir bakım seti kazanma şansı yakalayın!
gliss türkiye - hayalinizdeki gliss gerçek oluyor | facebook

16 ağustos sonmuş.. :16:

[ı]
“kadir gecesi üç defa “la ilahe illallah” söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. Ikincisinde cehennemden kurtulur, üçüncüsünde cennete girer.”

[tefsir-i mugni]

kadir gecemiz mübarek olsun..
[/ı]

kızlar valla protexten hangi arkadasım adına yarıstıysam kazandım hepsi bana sifrelerini verio onlar icin kazanıorum sanırım keramet var elimde:1::1::1::1: Isteyen olursa deneyebilirim:nazar:
:))))))))))

kadir gecenız mubarek olsunnnnn
rabbım acılan ellerınızı bos cevırmesın
ne muradınız varsa versın
dualrınızda benıde yer edersenız sevınırım

Hero Baby'ye gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Numune talebiniz işleme alınmıştır. Numune paketinizin gönderimi en kısa sürede adresinize yapılacaktır.

Sevgilerimizle,

Bakalım Gelcekmiii:44:

bifincan davet isteyenler özel mesajla mail adreslerini göndersn yollarım daveti :8:

kızlar son 6 hakkım kaldı gönderdiklerimde üye olmuyor olucaksanız yollayım:44:

kadir gecenız mubarek olsunnnnn
rabbım acılan ellerınızı bos cevırmesın
ne muradınız varsa versın
dualrınızda benıde yer edersenız sevınırım

bifincan davet isteyenler özel mesajla mail adreslerini göndersn yollarım daveti :8:

kızlar son 6 hakkım kaldı gönderdiklerimde üye olmuyor olucaksanız yollayım:44:

Teşekkür ederim canım davetin için ama üye olamadım neden acaba? facebook sayfasına da girdim :26:

Back
X