Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bişey kazanamıyoruz yaa bifincandan virüs programı gelcek o bile gelmedi( magi - knor - veet - 50 yarışmaya katıldık yaa
( ağlıycam
daha cok yenisin cnm sabret bak ben 2 yıldır ugrasıorum 203. Hediyemi kazandım sabır ve inanc yeterli![]()
twigy den terlik kazanmışım, aradılar adresi ve ayak numaramı istediler çok sevindimaramızda başka kazanan var mı ??
ben canım![]()
bn de 6 aydır katılıyorum yarışmalara annem ve kendim adıma ortalama 25-26 tane hediye kazanmışım gelmeyenler de dahil numuneleri ve çekle alınanları saymıyorum onlar pek de hediye sayılmaz![]()
biraz once aradılar canım.adres aldılar.ayak numarasını sordulararadılar mı senide, ben e-mail dışında görüşme olunca çekiniyorum açıkçası doğru mu değil mi sonuçta telefon numaramızı her yere yazıyoruz artık :) tebrikler ayrıca güle güle giyeriz inşallah...
nası yani fikirmetre yada limango 20 tl ile alınanlar hediye diilmi para ödemioruz ki ödesekte 1 2 tl bence onlarda hediye 21 tllik bişeyi 1 tlye almak hediye benceeee ha korgo ücreti ödeyerek hediye kazanmıssın ha böyle aynı şey hem böylesi daha ucuza gelio
![]()
yok cnm tabiiki hediye de sayılır bi bakıma ama hani böyle yarışma fln değil ya sonuçta şansla olcak bşy olmadığı için saymadım![]()
valla sorma bnm teli uygunsuz sayfalara yazmışlar birkaç gün çektim ve hala da tek tük aramaya msj atmya devam ediyolararadılar mı senide, ben e-mail dışında görüşme olunca çekiniyorum açıkçası doğru mu değil mi sonuçta telefon numaramızı her yere yazıyoruz artık :) tebrikler ayrıca güle güle giyeriz inşallah...
Merak ettim en buyuk hedıyen neydı
eski mesajımı nasıl düzeltirim arkadaslar düzeltemiyorum