Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

twigy den terlik kazanmışım, aradılar adresi ve ayak numaramı istediler çok sevindim :16:aramızda başka kazanan var mı ??

daha cok yenisin cnm sabret bak ben 2 yıldır ugrasıorum 203. Hediyemi kazandım sabır ve inanc yeterli:kkk::kkk:

wwwwwow özgecim ticarete dökmüşün sen :)) ahahh ay sormayın kızlar 5 yıllık işimi bıraktım ve son gun kazık yedim işsizlik maaşı alamıycamı öğrendim 6 ay oldu hırsım geçmedi şimdide yarışmalara sardım ama bişey gelmedi :)

bn de 6 aydır katılıyorum yarışmalara annem ve kendim adıma ortalama 25-26 tane hediye kazanmışım gelmeyenler de dahil numuneleri ve çekle alınanları saymıyorum onlar pek de hediye sayılmaz:1:

bn de 6 aydır katılıyorum yarışmalara annem ve kendim adıma ortalama 25-26 tane hediye kazanmışım gelmeyenler de dahil numuneleri ve çekle alınanları saymıyorum onlar pek de hediye sayılmaz:1:

nası yani fikirmetre yada limango 20 tl ile alınanlar hediye diilmi para ödemioruz ki ödesekte 1 2 tl bence onlarda hediye 21 tllik bişeyi 1 tlye almak hediye benceeee ha korgo ücreti ödeyerek hediye kazanmıssın ha böyle aynı şey hem böylesi daha ucuza gelio
:D

aradılar mı senide, ben e-mail dışında görüşme olunca çekiniyorum açıkçası doğru mu değil mi sonuçta telefon numaramızı her yere yazıyoruz artık :) tebrikler ayrıca güle güle giyeriz inşallah...
biraz once aradılar canım.adres aldılar.ayak numarasını sordular:46:

nası yani fikirmetre yada limango 20 tl ile alınanlar hediye diilmi para ödemioruz ki ödesekte 1 2 tl bence onlarda hediye 21 tllik bişeyi 1 tlye almak hediye benceeee ha korgo ücreti ödeyerek hediye kazanmıssın ha böyle aynı şey hem böylesi daha ucuza gelio
:D

yok cnm tabiiki hediye de sayılır bi bakıma ama hani böyle yarışma fln değil ya sonuçta şansla olcak bşy olmadığı için saymadım:1:

aradılar mı senide, ben e-mail dışında görüşme olunca çekiniyorum açıkçası doğru mu değil mi sonuçta telefon numaramızı her yere yazıyoruz artık :) tebrikler ayrıca güle güle giyeriz inşallah...
valla sorma bnm teli uygunsuz sayfalara yazmışlar birkaç gün çektim ve hala da tek tük aramaya msj atmya devam ediyolar:43:psikolojim bozuldu resmen allahtan durumu anlatnca tekrar aramadılar ama yine de o kdr erkekle knşmak zornd a kaldm rahatsz hssettm.:41: ve hangi sayfa olduğunu bulamıyorum bilmiyorm büyük ihtimal yarışmaalrdan kaynaklanan bşydi delirdim resmen artık biraz daha tedbirliyim.:kkk:
Merak ettim en buyuk hedıyen neydı

cnm bana sormuyosun belki ama bn de düşündüm içimden geldi söyliyim:1: sanırım bornoz ebat olarak:9: durunun yaqrışmasından kazanmıştım üstelik başka bir adresim vardı bir türlü gönderememişlerdi snra bni aradılr bn de tekrar adres verdm ama o oan bulnduğm adres değildi biri oraya biri oraya gitmiş oldu:31: 2 tane aynı bornoz gelmiş resimdeki lilaydı ben çok severim ondan katılmştım yarışmaya ama beyaz geldi:43: beğenmemiştim ama olsun attım çeyize birini de kardeşimnkine attım:42: ilk hediyem olabilir o bir de anketten 25 tl yüklü migros çek kazanmştm ondan önce o kdr

bu arada kargocu gelmiş upstan getrdi bakalm hala açmadım çatladım meraktan ben şekerli merak ediyorum çok merak ettirdiniz yahuu:9::9:

kızlar ben bifincanın çok sevdim ya :16:
16.31 de msj gönderdim 16.48 de cevap yazdılar saolsunlar :6:
benimde virüs programım var kuruyorum hemen :126:

bifincan nefret ediyorum üyeliğimi iptal ettiler o kadar puan biriktirmiştim :( neymiş efndm adres uyaşmazlıgı varmış neden ozmn adres günceleme bölümü var :/ şimdi sıfırdan tekrar başlıcam :5:

Son düzenleme:
Back
X