Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

HiPP Türkiye
Merhaba Sevgili Hipp Anne ve Babaları;

Bugün saat 15.00'da yapılacak yarışmamıza kimler katılacak?

Adil bir yarışma olması açısından lütfen bir kez cevap veriniz. Düzenleme yapanlar ve birden çok cevap verenler diskalifiye edileceklerdir.

Açlık başa bela, doyma şansı bugün Twitter’da. Soracağım soruya doğru yanıt veren ilk 10 kişiden biri ol, 6’lı Snickers® Multipack kazan. https://twitter.com/SnickersTR
zor oluyor soruları ben yapamıyorum ama şansınızı deneyin belki çıkar

hippten tık yok derken az önce doğum günü paketi geldi.günahlarını aldım boş yere :1:
içinden elmalı büsküvi kayısı püresi elma suyu 250ml sıvı biberon maması 2 poşet rezene 2 poşet karışık bitki çayı bir de cannım iyiki doğdun yazısı çıktı.duvar süslerken yapıştırcam doğum günümüz 1 hafta sonra.....milupayı sildim artık :63:

günaydın kızlar
bugün hiç havamda değilim

Havadandır cnm $smileys-busy-929134.gif

tebrikler :) :) :)
Tşk $19076smilyherz0us.gif

Günaydın arkadaşlar.dünden itibaren yarışma furyasına bende katıldım.Sayenizde kendimi alamıyorum:52::52::52:
$hosgeldin[1].gif

Hımmmmm

Ne gülüyon kızzzz :27::27:

Şaşkın bi ifadeyle damacana mı demişsin ya ona cnm $smileys-hugs-765537.gif

Kızlar şuan şoktayım, bir arkadaşım dün saat yarışmasına katlmıştı. twetten retvetleme.. Bende retveet edem dedim öylesine , Çünkü twette şansım yok diyee.. Az önce kazananın benim olduğunu görüncee şokkk olummmmm :53::nazar:
Süperrr.:52::52:..Tebrikler cnm $JC_gimmefive.gif

gündüz işyerimden giremiyorum
akşam yemeği yedikten sonra
halimi bir görsen :D
bütün sayfalar önümde açık :D

senle ben aynıyız ya iş yerimde giremiyorum yarışmalara eve gidincede yemekten sonra bana bir yorgunluk çöküyor ama hemen bakıyorum buraya en son sayfalara geldiğimde masa basında uyumuş oluyorum:43:

bu aras kargoya bende havlu demişdim ama yazıyı iyi okuyunca terlik olacağını düşündüm çünkü yazın diyor o zaman terlikdir dedim...

bu prima elçisinde puanlarını kaç ?

senle ben aynıyız ya iş yerimde giremiyorum yarışmalara eve gidincede yemekten sonra bana bir yorgunluk çöküyor ama hemen bakıyorum buraya en son sayfalara geldiğimde masa basında uyumuş oluyorum:43:

dün akşam yarışmalara katılmaktan belim ağırdı

ben en çok gündüz girmememe değil, hani şu anlık yarışma oluyor ya
ilk 50 kişi

ben eve gittiğimde 500 kişi olmuş zaten :(

Back
X