Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarrrrmoneyden bana mail gelmiş dettol 600 ml sıvı sabun veriyor veee her yüzdeye 1000 kişi
toplamda 4000 kişiiye veriyor yaniiiiiiiiiiii
FAcebook sayfasından yapacakmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş oleeeeeeeeeeey
inşallah %100 tuttururum tam da ihtiyacım var sıvı sabunaaaaaaaa
kaçta açılır acaba :44::44::44: geçen hafta ki gibi bekletmeseler![]()
kızlarrr günaydın, bu denizbank linki nedir kiii![]()
Facebook sayfasında daha iyi oluyor yarışma , Money'in kendi web'inde çöküyor site... İnşallah alırız.![]()
kızlar face sayfasında nasıl oluyo yarısma uygulama mı eklıyolar sayfaya yıne durmadan sayfayı yenılemek zorundamıyız
bırde saat 11 den once olabılırmı yarısma o arada evı fln toplasam
ayy ne cok soru sordum![]()
kızlarr yaa ben gecen hafta kazanında bı kart daha aldım hemen
ama hangısıı hangı esmıne hangısını kendıme kaydettıgımı unuttum
yarısma sırasında sorun olurmu dogru hesaptan dogru tel numarasıylamı gırıs yapabılırım sadeec
kızlar ya ben gecen de migrosun yarısmasına girdim birtürlü yarısma yı bulup giremedim..yani sayfaya girdim de tıklayacagım yeri bulamadım. bana linki yazın desem ayıpmı etmiş olurum,
kızlar ya ben gecen de migrosun yarısmasına girdim birtürlü yarısma yı bulup giremedim..yani sayfaya girdim de tıklayacagım yeri bulamadım. bana linki yazın desem ayıpmı etmiş olurum,
bize cam şişe gelmedi valla![]()